Turşu bidonundan esrar çıktı

Turşu bidonundan esrar çıktı

Ünye ilçesinde İstanbul'a uyuşturcu madde götürileceği ihbarını alan şehir içindeki Metro yazihanesine giden Emniyet yetkilileri İstanbul'a gitmeyek isteyen vatandaşın elindeki 5 kg. lik bidonda ve yapılan üst aramasında uyuşturucu madde yakalandı.

Ünye ilçesinde İstanbul'a uyuşturcu madde götürileceği ihbarını alan şehir içindeki Metro yazihanesine giden Emniyet yetkilileri İstanbul'a gitmeyek isteyen vatandaşın elindeki 5 kg. lik bidonda ve yapılan üst aramasında uyuşturucu madde yakalandı .
Ünye de gerçekleşene Olayda karayolu ile İstanbul'a uyuşturucu madde kaçakçılığı'nını yapılacağı inbarını alan Emniyet Yetkililieri ihbarın ardından Atatürk Mahallesi Devlet Sahil Yolu Metro Turizm yazihanesine giderek İstanbula giden metro arabasına binmek isteyen ve durumundan şüphelendikleri O.B nin elindeki 5 kg lik plastik bidon içerisinde tomurcuk şeklinde kurutulmuş dişi hint keneviri bitkisi olarak adlandırılan 646 gr kubar esrar maddesi ve bunun yanı sıra O.B nin yapılan üst aramasında, 1 adet 1,73 çarşaf tabir edilen sigara kağıdına sarılı olarak içilmeye hazı hale getirilen siga ile karıştırılmış kubar esrar maddesi yakalanarak el koyulmasının ardından uyuşturucu ile yakalanan O.B cezaevine gönderildi.

Olayla ilgili olarak adı geçen ve lakabının Hicabi M.Ş nin ise yakalanma çalışmalarına başlandığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.