Türkmen Seyit Torun'a sert çıktı!

Türkmen Seyit Torun'a sert çıktı!

Ak Parti Belediye meclis Üyeleri Adına Grup Başkan vekili Fuat Türkmen Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun'un yapmış olduğu son 4 yılı değerlendirme toplantısında, Ordu'nun 4 yılının hibe edilerek boşa geçirildiğini gördüklerini söyledi.

Ak Parti Belediye meclis Üyeleri Adına Grup Başkan vekili Fuat Türkmen Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun'un yapmış olduğu son 4 yılı değerlendirme toplantısında, Ordu'nun 4 yılının hibe edilerek boşa geçirildiğini gördüklerini söyledi.

Türkmen AKP Belediye Maclis üyeleri adına yapmış olduğu açıklamada; Sayın Seyit TORUN ve ekibinin son 4 yılının değerlendirme yaptığı toplantı sonucunu bir Ordulu vatandaş olarak üzüntüyle izleyip ordu"nun son 4 yılı maalesef hibe edilerek boşa geçirilmiştir.

  Ordu sehri sayın başkanın deviraldığı 2004 yılındaki konumundan da geri kalmış sorunlar 2" ye katlamıştır. Bu kanıya nasıl vardığımızı değerlendirdiğimizde şu sonuç ortaya çıkmıştır.

Sayın başkan 4 yıl evvel göreve gelirken tahahüt ettiği şehrin olmazsa olmazları olan çok önemli projelerin hiç birini hayata geçirememiştir. Nedir bunlar derseniz herkesin bildiği bizimde söylemekten bıktığımız sorunlar ama sayın başkan belediyenin rütin çalışmalarını ( Herhangi sade bir vatandaş dahi otursa o makamda) yapılan işleri kendinin yaptığını insanların gözünü boyayarak başarılı belediye başkanı konumuna sokmaya çalışmaktadır.
 

     Başkana ödüller nasıl verirliyor merak ediyoruz
Sayın Başkan bütün bu yetersiz çalışmalar sonucunda nasıl oluyorsa son iki yıldır ödüllü Başkan oluyor. Bu ödüller nasıl veriliyor çok merak ediyoruz herhalde en başarılı başkan bizimki ise diğerleri hiç belediyelerine uğramamıştır. 
  

   Borcu 33 Milyon YTL'den 75 Milyon YTL"ye nasıl çıkardınız?
Sayın Seyit TORUN"un halkına vermesi gereken hesap 4 yıl evvel devir alırken teslim aldığı borç miktarı 33 Milyon YTL idi, bu borcu nasıl becererek hiçbir dev hasa proje yatırımı yapmadan yılda ortalama 10 ile 15 Milyon YTL artırarak 4 yılda 75 Milyon YTL"ye nasıl çıkardığının hesabını vermeli bugün belediye emekli olan işçisinin emekli ikramiyesini 3 taksitte zor öder duruma getirmiştir.

Borçların karşılığ nerede
Borç yapılır ama karşılığı olur vatandaşların çok önemli sorunları çözülür. 4 yıldır söyleyip maketlerle, projelerle kamuoyunu beklentiye sokup hiç kimseye sözünü geçiremeyip yalandan çeşitli mazeretlerin arkasına sığınarak kendilerini savunmaları bu borçlanmanın karşılığı değildir.
  

 Sözlerinizi dinletemiyorsanız , güvenilirliğiniz yok demektir
Kentsel değişim ve dönüşüm projesindeki başarısızlığının bahanesi olarak sözlerinin iyi anlaşılamadığını ileri sürüyorlar. Sözlerinizi dinletemiyorsanız , güvenilirliğiniz yok demektir. 
  

   Başarısızlığın bedeli otogar satılarak kapatılamaz
Bu arada burnumuza pis kokular gelmeye başladı seçimler yaklaşırken Sayın Başkan yukarıda söylediğimiz borçları aşağıya çekmek için otogarı satacakmış diye duyum aldık , Sakın ha 4 yılın başarısızlığının bedeli ,Ordu Belediyesinin göz bebeği olan otogarın mülkü değildir! Otogar satılmaz değil satılır ama karşılığı en az iki misli vatandaşa hizmet verecek yatırımlar yapılarak satılır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.