TSE’ den Kalite Konferansı

TSE’ den Kalite Konferansı

Türk Standartlar Enstitüsü (TSE), Ordu'da genç iş adamlarına 'kalite' konferansı verdi.

Ticaret Borsası toplantı salonunda gerçekleştirilen konferansa Ordu Genç İş Adamları Derneği (ORGİAD) Başkanı Ayhan Kaymaz ve derneğe üye genç iş adamları katıldı.

Konferansı sunan TSE Ordu İl Temsilcisi Ufuk Ersoy, genç iş adamlarına 21. yüzyılda kalite ve kaliteli mal üretimi üzerinde geniş açıklamalarda bulundu.

Günümüz dünyasının çok küçüldüğünü, enformasyon ve teknolojik gelişmelerin toplumları kıyasıya bir rekabete ve her geçen gün gelişen ekonomik bir yarışa ittiğini belirten TSE Ordu Temsilcisi Ufuk Ersoy, "Mevcut dünya düzeninde ayakta kalabilmek, tüm sektörlerde müşteri ve ihtiyaç beklentilerine uygun mal ve hizmet üretimi sağlamakla mümkündür.

Bu da ancak kuruluşlarda tasarım aşamasından başlayarak üretim, pazarlama ve satış sonrası hizmetlere kadar tüm aşamaları kapsayan ve sürekli gelişmeyi hedefleyen Kalite Yönetim Sistemi uygulamasıyla olacaktır" dedi.

Ordu'da Kalite Yönetim Sistemi belgesi olan ISO 9000 için bir çok kuruluşun sıraya girdiğini belirten Ersoy, "Avrupa Birliği'ne girme çabası içerisinde olduğumuz dönemde ORGİAD üyelerinin yapacağı çalışmalar ülkemizin rekabet gücünü arttırmak, ulusal ve uluslararası düzeyde ticareti kolaylaştırmak ve toplumun yaşam düzeyini yükseltmek için büyük katkı sağlayacaktır" diye konuştu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.