Torun'a iade-i ziyaret

Torun'a iade-i ziyaret

Ordu Gazeteciler Cemiyeti Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun'a iadei ziyarette bulundu. Başkan Torun'un cemiyeti ziyaret etmesinin ardından şimdide Cemiyet Torun'u ziyaret etti.

Yeni Başkan Recep AYDIN, ziyarette Başkan Seyit TORUN"a teşekkür ederek şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada her konuda kendilerine destek vermelerini istedi.

Geçtiğimiz günlerde yeni yönetimi Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek tebrik eden Başkan Seyit TORUN"a, karşılık olarak nezaket ziyaretinde bulunduklarını ifade eden Cemiyet Başkanı Recep AYDIN, Cemiyetin öncelikleri arasında bir hizmet binası sorunu olduğunu ve bunun için Başkan Seyit TORUN"un kendilerine destek olmasını istediklerini belirtti.

Başkan Seyit TORUN iseyeni Yönetim Kuruluna teşekkür ederek Ordu"nun bugününde ve geleceğinde etkin rol üstlenen Basın Mensuplarının hangi koşullarda çalıştıklarını çok iyi bildiklerini, kentin bir imajı olan Gazeteciler Cemiyetinin daha sağlıklı bir yapıda hizmet vermesi gerektiğini söyledi. Bunun içinde Ordu Belediyesinin imkanları ölçüsünde Gazetecilerin her zaman destekçisi olacağını belirten Başkan TORUN, “Sizler bu kent için sabah akşam mesai harcıyorsunuz. Amacınız daha güzeli ve çağdaş bir Ordu"yu oluşturmak. Sizler mesai arkadaşlarımız sayılırsınız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.