"Torun sorun çözmüyor üretiyor"

"Torun sorun çözmüyor üretiyor"

Belediye AKP meclis üyesi Avukat Fuat Türkmen Belediye Başkanı Seyit Torun'un 4 yıldır hiç bir sorunu çözmemiş, parti yandaşlığından başka bir şey yapmamıştır dedi.

  Belediye AKP meclis üyesi Avukat Fuat Türkmen Belediye Başkanı Seyit Torun'un 4 yıldır hiç bir sorunu çözmemiş, parti yandaşlığından başka bir şey yapmamıştır dedi.

   AKP'li meclis üyeleri adına bir basın açıklaması yapan Grup Başkan Vekili Avukat Fuat Türkmen; belediyelerin sorun üretme yeri değil sorunları çözme yeri olduğunu ancak Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun'un 4 yıldır hantal bir hızla edoğru dürüst hizmet vermediğini halkın ortak menfattinden yana değilde parti kayırmacılığı yaptığını söyledi.

         "Torun ortak menfaat değil pati yandaşlığı yapıyor"

   Türkmen başkan Torun'a ile ilgili yaptığı eleştirel açıklamada;  Belediye halkın sorunlarını çözme yeridir,sorun üretme yeri değildir. Ama Ordu Belediyesi 4 yıldır hemşerilerimizin problemlerini asgariye indirme konusunda doğru düzgün hiçbir çalışma yapmamış tamamen refleksleri körelmiş bir şekilde hantal bir yapıda hizmet vermeye çalışmaktadır. Belediyeler vatandaşların ortak menfaatlerine göre hizmet üretmelidir.

  Halbuki Ordu Belediyesi sadece bireysel anlamda partili yandaş olan kişiler ve kurumlara hizmet vermektedir.

Karşıyaka mahallesi Ensar cami yanında yaklaşık 2 aydır devam eden bir problem olan yol kapatma olayında Ordu Belediyesi halkının ve vatandaşlarının yanında olmayıp destek olma yerine köstek olmuştur. Amac kendi yandaşlarının menfaatlerini korumak mı? Tamam

Yasal olarak bu problemde belediye topu karayollarına atabilir. Ama hiçbir zaman ben tarafsızım demeye hakkı yoktur. Çünkü bu yolun kapanması için müracaat eden kendileri yani belediye"ye şimdi soruyorum: Belediyelerin görevi sorun cıkarmak mı yoksa çözmek mi?

Ama maalesef sayın Seyit TORUN Karşıyaka mahallesi sakinlerini yalnız başlarına bırakıp içinden çıkılmaz hala getirmiştir.Halbuki imar plan değişikliği yapılarak en azından çözüm aşamasında bir takım çalışmalar yapabilirdi.

   Nedense sayın başkanın bu hamleyle yapmayarak neyin peşinde olduğunu anlayamadık.Bugün mahalle sakinleri kendi sorunun kendi bildiği yöntemle çözmeye çalışmıştır.

   En azından bu durumda vatandaşlarının yanında olup dik durup onların menfaatini koruyan girişim ve uygulamalar yapar.Onlarla birlik içinde olduğu imajı verirdi.Gücü yeter yetmez ayrı konu ama yanlarında olurdu.Sayın başkan şuanki duruşuyla kimlere hizmet etmek isteğini net bi şekilde göstermişti.

Ak partili Belediye meclis üyeleri olarak bu sorunun çözülmesi aşamasında her türlü vatandaşa desteği veriyoruz.Sayın başkan da çözümden yana ise buyursun beraber çözelim.Vatandaşların maduriyetini giderelim.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum