TMO'nun deposunda yangın

TMO'nun deposunda yangın

ORDU'da Toprak Mahsulleri Ofisi'nin (TMO) fındık depolamak için ağaç işleri yapan özel bir firmadan kiraladığı depoda çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Ordu'da Toprak Mahsulleri Ofisi'nin (TMO) fındık depolamak için ağaç işleri yapan özel bir firmadan kiraladığı depoda çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

 TMO'nun Organize Sanayi Bölgesi'nde fındık depolamak için ağaç işleri yapan özel bir firmadan kiraladığı depoda gece yarısından sonra yangın çıktı. Deponun içinde ayrı bir bölmede talaşların bulunduğu kısımda çıkan yangını deponun güvenlik görevlisi itfaiye ekiplerine haber verdi. Olası bir durum için ambulans ekiplerinin de sevk edildiği bölgeye çok sayıda polis ekibi de intikal ettirildi.

İtfaiye deponun duvarında delik açıp ve camlarını kırarak müdahale etti. Ekipler, yangını fazla büyümeden söndürdü. Deponun çok az bir bölümünde bulunan fındıklara da herhangi bir zarar oluşmadı. Ancak polis olası bir sabotaj durumuna karşı yanan kısımlarda uzun süre inceleme yaptı. İtfaiyenin ilk belirlemelerine göre yangının elektrik kontağından taşları tutuşturması sonucu çıktığı belirlenirken polis sabotaj şüphesine karşı soruşturmayı sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.