Tehdit değil şakaymış !

Tehdit değil şakaymış !

Samsun'da, Agape Kilisesi Pastörü Orhan Pıçaklar'ı ölümle tehdit ettiği iddiasıyla gözaltına alınıp tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan ...

Samsun'da, Agape Kilisesi Pastörü Orhan Pıçaklar'ı ölümle tehdit ettiği iddiasıyla gözaltına alınıp tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan S.S.'nin (17) ailesi çocuklarının şaka yaptığını, olayınsa abartıldığını söyledi.

S.S.'nin annesi K.S. "Oğlum arkadaşlarıyla şaka yapmış. Kendisi de çok üzgün. Olayı büyütmemek lazım" dedi. Serbest bırakıldıktan sonra Ordu'daki evine kapanan S.S. ailesi tarafından kimseyle görüştürülmüyor. S.S.'nin ailesi, olayın tamamen yanlış anlaşılmadan kaynaklandığını ve olanlar yüzünden oğlunun da psikolojisinin bozulduğunu söyleyerek: "Oğlum arkadaşları ile internette chat yaparken şakalaşmış. Telefonda da bir arkadaşıyla şakalaşmış. Kullandığı kelimelerin hiçbirini ciddi bir şekilde söylememiş. Söyledikleri ise polisin dinlemesine takılmış" dedi.

'HAVA ATMAK İÇİN YAPTIM'

Protestan Agape Kilisesi'nin Pastörü Orhan Pıçaklar, 29 ve 30 Aralık'ta telefonla iki kez ölüm tehdidi aldığını belirterek polise başvurmuş, Pıçaklar'ın "Öleceksin" diye tehdit edildiği telefonun, Ordulu S.S. üzerine kayıtlı cep telefonu olduğu belirlenmişti. S.S., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Gencin mahkemede verdiği ifadede, amacının korkutmak olduğunu savunarak "Yapmadığım şeyleri yapmış gibi gösterip hava atmayı severim" dediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum