TBESF yeni başkanını seçti

TBESF yeni başkanını seçti

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu başkanlığı seçimi Ankara’da yapıldı.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu başkanlığı seçimi Ankara"da yapıldı.

Yapılan seçim sonunda Mustafa Veysel Gürpınar başkanlığı kazanırken Ordu Bedensel Engelliler spor kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Bayrak"ta Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Basın Kurulu"na seçildi.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Basın Kurulu"na seçilen Ahmet Bayrak konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: “1,5 yıldan bu yana Ordu Bedensel Engelliler Spor kulübü yönetim kurul üyesi olarak görev yapmaktayım.

Genel kurulda genel başkanlığa seçilen Mustafa Veysel Gülpınar"ı ve seçilen arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Federasyonumuzun basın kurulu başkanı mecliste basın görevlisi olan Ömer Şahin ve yönetim kurulumuzla birlikte bedensel Engellilerin sorunlarını daha iyi yansıtıp yardımcı olacağımıza inanıyoruz. Bu duygularla bize destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.


Ordu Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Cevat Karagöl ise, “Ankara"da yapılan bedensel engelliler spor federasyonu başkanlığı seçimini kazanan Mustafa Veysel Gürpınar ve ekibini tebrik ediyoruz yeni seçilen yönetimin Türkiye"de spor yapan engellilerin ve kulüplerin önünü açacak çalışmalara imza atarak ülkemizi dünya arenasında ve 2012 olimpiyatlarında en iyi şekilde başarıyla temsil etmelerini diliyoruz.

Ordu bedensel engelliler spor kulübü olarak da Yönetim kurulu üyemiz sayın Ahmet Bayrak"ın Federasyon basın kuruluna seçilmesinden dolayı büyük mutluluk duyuyor ve arkadaşımıza başarılar diliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.