"Söyleneni istedikleri gibi işitiyorlar"

"Söyleneni istedikleri gibi işitiyorlar"

CHP Ordu İl Başkanı Kenan Çebi, " AKP"liler söyleneni olduğu gibi değil istedikleri gibi işitiyorlar" dedi.

CHP Ordu İl Başkanı Kenan Çebi, " AKP"liler söyleneni olduğu gibi değil istedikleri gibi işitiyorlar" dedi.

12 Şubat 2008'de gerçekleştirdiği Genel Kurul sonrasında yeni oluşturulan CHP İl Yönetimi'ni tanıtan İl Başkanı Kenan Çebi, "Yönetim kurulumuz görev dağılımını yapmış bulunmaktadır.

Buna göre Sayın Erdoğan Erişen il Sekreteri, Sayın Mehmet Öksüz İl Saymanı, Sayın İsmail Yılmaz Eğitim Sekreteri, Sayın Metanet Öztürk Kadın Komisyonlarından Sorumlu Üye, Sayın Hülya Sapmaz Özkan Sosyal Etkinliklerden Sorumlu Üye, Sayın Bahadır Baş Gençlik Komisyonlarından Sorumlu Üye, Sayın Mehmet Sağra, Sayın Ergun Alaybeyoğlu ve Sayın Bülent Felek Mali Komisyon üyeleri olarak seçilmişlerdir" dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay hakkında da konuşan CHP Ordu il Başkanı Kenan Çebi, "Son günlerde tıpkı yeni genel başkanı gibi gelişerek değişen AKP'nin yeni kurmaylarından sayın Ertuğrul Günay Genel Başkanımız ile ilgili inciler saçmaya devam etmiştir.

  Sayın Günay; söylenilenleri olduğu gibi değil istediği gibi işitmeye devam ederek sayın Deniz Baykal için "Atatürk sağ olsaydı pencereden atarda" demiş. Herhalde avukatlığa çok uzun yıllar ara verdiği için anayasanın TBMM tarafından sıfırdan değiştirilemeyeceğini ancak ilk üç maddeden sonraki maddelerinin değiştirilebileceğini unutmuş veya bazı AKP'liler gibi öyle düşünmüş.

   Sayın Günay, Sayın Deniz Baykal'ın her zaman özenle vurguladığı "Anayasamız Meclise sıfırdan yeni bir Anayasa yapma hakkını vermiş değil. Anayasada atılamayacak, vazgeçilemeyecek maddeler var, çok değerli hatıralar var.

  Mustafa Kemal Atatürk'ün Milli Mücadelesinin, Kurtuluş Savası'nın damgası var" deyişini de görmemiş.

  Anlaşılan kendisini okutan Anayasa hocamız Prof. Dr. Tarık Zafer Tunaya'nın değil de şimdilerde Soros'cu Anayasacıların etkisi altında kalmış" dedi.

Türban tartışmaları konusunda Bakan Günay'ın tutumlarını de eleştiren Çebi, "Sayın Günay türban konusunda da şöyle buyurmuş "Anayasanın 2. Maddesinde 2 cümlelik küçük değişiklikler yaptık." Küçük değişiklikler dediği Laikliği ortadan kaldırmaya yönelik değişiklikler.

  Atatürk yaşasaydı Milli Mücadele'nin CHP'sinde görev alan birisinin 'karşı devrime' kapı açmaya yönelik teşebbüsü medenîyle pencereden mi yoksa damdan mı atılacağını pek iyi anlardı.

  Sayın Günay"ın eski arkadaşları telefonlarına çıkmamasından şikâyet ediyorlar. Ben de kendisine okuması için bir kitap gönderecektim ama yeni arkadaşlarından olmadığımız için kabul buyurmazlar.

  Kendilerine İran'daki Humeyni Devriminde Büyük Elçiliğimizde görev yapan Yurdanur Aksoylar Çetirge'nin 'Namludaki Karanfilden Şeriata' isimli kitabını okumasını öneriyorum. O kara devrimin solcu aydın geçinenleri nasıl yok ettiğini, namlulara takılan karanfilin neden solduğunu belki anlar" dedi.

"NE MARKA ÇARŞAF DİKTİRİYOR ?"

CHP İl Başkanı Kenan Çebi, gazete haberlerinden bakan eşlerinin nasıl kapandığını tüm hikâyesi ile artık ezberlediklerinin de altını çizerek, "Bu arada Sayın Günay"a bir sorum olacak.

  Sayın Günay"ın küçük dediği, bu 2 cümlelik Anayasa değişikliğinden sonra, kendi arkadaşlarının deyimi ile sayın zevcelerine ve de kerime-i ismet necibelerine, bizim deyişimizle, saygıdeğer eşlerine ve de kızlarına acaba ne marka çarşaf diktiriyorlar ?

   Belki yeni bir marka öğreniriz merakı ile sordum, kusura bakmasınlar" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.