Soğuk mu saati unutturdu, saat mi soğuktan etkilendi ?

Soğuk mu saati unutturdu, saat mi soğuktan etkilendi ?

Son günlerde ki kavurucu soğuklar sokakta kalabilme süremizi en aza indirirken aynı zamanda...

Son günlerde ki kavurucu soğuklar sokakta kalabilme süremizi en aza indirirken aynı zamanda, insanları yapmaları gerekenden alıkoyuyor dikkat eksikliği yaratıyor ya da mekaniksel platformlar üzerinde de olumsuz etki mi bırakıyor diye düşündük Vali Konağının ilerisindeki sahil boyuna belediye tarafından koyulan ve günlerdir normal saatten 2.5 saat geride kalan platformda ki saati görünce.
Biz görüntü aldığımızda saatler 20:00 gösterirken sahilde ki saat 17:25 i göstererek 2.5 saate yakın geriden geliyordu.
Yine iyi niyeti elden bırakmayıp gözden kaçmış olacağını düşünerek Belediye Başkanı oradan geçmedi görmedi başkan yardımcısı da mı geçmedi, belediye çalışanı da mı geçmedi ya da geçtiler de bazı vatandaşlar gibi kış mevsiminde hava erken kararıyor diye 2,5 saatlik farkı fark etmediler mi ?
Biz bir haftadır fark ettik lakin fark edilecek mi diye de bekledik ama şunu gördük ki bu gidişle sahilde ki saatimiz fark edilmeyi bekleyerek Ordu gündemini 2,5 saat geriden takip edecek.
Eee biz gördük artık görmesi gerekenler de görüp düzletir değil mi... ?

Alt geçit su içinde mi olsun, bülbül deresi kenarı mermersiz mi olsun

   Belediyenin birçok çalışmasının estetik anlamda şehre katkısını olduğu tartışılmaz.
Her ne kadar şehrin tek alt geçidi yağmurlu havlarda önümüze aşılması gereken su çukurlarıyla dolu olarak çıksa da biz onu ayağımıza su geçse de ıslansak da her seferinde taşlar üzerinde su birikintilerinden kaçmak için sek sek oynamak zorunda kalsak ta defalarca geçeriz alt geçitten. Siz diyin zorunluluktan biz diyelim belkı bir diğer seferde aynı manzarayla karşılaşmayız diye umduğumuzdan.

   Bunun yanı sıra Belediye başkanlığı tarafından son günlerde gündeme alınan mobese sisteminin yapılması için kaynağın bir bölümünü karşılayacak kurum ararken  mobese sistemin şehir hayatına kattığı fayda da herkes tarafından gayet iyi bilinmekte.
Ancak biz şehirde alt geçicimiz su içindeyken ya da zaman zaman şikâyet ettiğimiz gerek trafikte gerekse asayiş olaylarında yaşanan sıkıntıların önüne geçmek için mobeseyi kullanmak ya da sular içinde kalan alt geçitin suyunu kurutmak yerine belki yine gerekli olan ama gerekliliği şehrin öncelikli ihtiyaçlarından sonra geldiğini düşündüğümüz ilk adım anıtına ve bülbül deresi azcık daha estetik dursun diye kenarlara koyulan mermerlere veriyoruz mobese sistemini ve sulak alan olan alt geçiti kurutacak parayı.
   Ordu Belediye yönetimine yine Ordu insanının seçimle getirmiş olduğu kişiler olması bakımından saygı duyuyoruz. O nedenledir ki biz de Ordu insanı kadar Ordu adına yapılan şeyleri görmemezlikten gelmiyoruz. 
 

   Lakin önce duvarların üstüne evin çatısını yapmak sonra estetik hale getirmek lazım gelmez mi... Öncelikler konusunda yanılıyorsak biri bizi uyarsın...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum