Silivri de büyük patlama

Silivri de büyük patlama

İstanbul Silivri Selimpaşa'da bulunan bir kozmetik fabrikasında yangın çıktı. Meydana gelen patlamanın ardından çıkan yangın, fabrikanın büyük bölümünü etkisi altına aldı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Silivri Selimpaşa'da bulunan bir kozmetik fabrikasında yangın çıktı. Meydana gelen patlamanın ardından çıkan yangın, fabrikanın büyük bölümünü etkisi altına aldı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Gazitepe Mahallesi Ördekçioğlu Caddesi üzerinde bulunan Sora Kozmetik fabrikasında saat 15.30 sıralarında henüz belirlenemeyen nedenle patlama oldu.

Patlamanın ardından çıkan yangın, fabrikanın büyük bölümüne yayıldı. Yaklaşık 5 bin metrekarelik alana kurulu tek katlı fabrikanın 2 bin metrekarelik bölümünün alevli olarak yandığı bildirilirken, olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Bölgeye ulaşan ekipler, yangını söndürmek için çalışma başlattı. Alevlerin, patlayıcı maddelerin bulunduğu bölüme sirayet etme ihtimali üzerine panik yaşanırken, olayda yaralılar olduğu bildirildi.

Çok sayıda yaralı olduğu iddia ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.