Sıcağı gören Ordulular denize akın ediyor

Sıcağı gören Ordulular denize akın ediyor

Yaz sıcaklıklarının iyiden iyiyye başlamasıyla birlikte Ordu ve komşu Giresun şehrinde vatandaşlar ilk fırsatta deniz kenarında almaya başladığı soluğu.

Yaz sıcaklıklarının iyiden iyiye başlamasıyla birlikte Ordu ve komşu Giresun'da vatandaşlar ilk fırsatta soluğu deniz kenarında almaya başladılar. 
   
Samsun, Ordu ve Giresun Sahil şeridi boyunca kıyıların yer yer kumluk yer yerde kayalık olması doğal yapısının çok fazla bozulmaması ve kolaylıkla deniz kenarına ulaşım olması insanlara oldukca geniş bir alanda denize girme imkanı sağlıyor.

    

Kumsal alanların yanı sıra derin yerde denize girmeyi sevenler ya kayalık alanları ya da dalga kıran olarak tabir edilen T' lerin üstlerinde hem güneşlenip hem de denize girmeti tercih ediyorlar. 

Yaz mevsimiyle birlikte tatil günlerini deniz kenarında değerlendiriren Ordulu ve Giresunlu vatandaşlar Karadeniz'in genel anlamda dalgalı bir deniz olması nedeniyle mümkün oldukça sığ yerlerde denize girmeyi tercih ettiklerini ve Ordu'ya gelen misafirlerinin de en çok Karadeniz'de yaşanan boğulma olaylarından etkilendiklerini ve bu nedenle tedbirli davrandıklarını söylüyorlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.