SHÇEK Stratejik Bölge Eğitim Toplantısı

SHÇEK Stratejik Bölge Eğitim Toplantısı

Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu(SHÇEK) Genel Müdürlüğü'nün stratejik planlama çalışmaları kapsamında oluşturulan ve 8 bölgeden biri olan Samsun'da eğitim toplantısı gerçekleştirildi

Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu(SHÇEK) Genel Müdürlüğü'nün stratejik planlama çalışmaları kapsamında oluşturulan ve 8 bölgeden biri olan Samsun'da eğitim toplantısı gerçekleştirildi.

Stratejik planlama eğitimi kapsamında kurulan 8 bölgeden biri olan Samsun'da, Sinop, Rize, Trabzon, Giresun, Ordu, Amasya, Tokat, Çorum ve Artvin illerinden katılan 80 kişiye eğitim verildi.

  Samsun Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkez Salonu'nda yapılan eğitim toplantısına SHÇEK Genel Müdürlüğü Strateji ve Geliştirme Daire Başkanı Ahmet Çoban ile il müdürleri, il müdür yardımcıları, özürlü ve toplum hizmetleri kuruluşlarının temsilcileri, illerden gelen stratejik plan çalışma ekipleri katıldı.

Toplantıda SHÇEK'in orta ve uzun vadelere yönelik olarak planlı gelişim ve yol haritası oluşturulması yönünde eğitim çalışması yapıldığı açıklandı.

Stratejik plan çalışmasının genel müdürlükleri tarafından 2 yıldır devam ettirildiğini kaydeden Strateji ve Geliştirme Daire Başkanı Ahmet Çoban, "Stratejik plan çalışmasına yasal zorunluluk olarak başladık ama işin özü stratejik planın özelliklerini, neler olduğunu daha iyi kavrayarak Türkiye'de ki 81 ili dahil ettiğimiz bir eğitim programı hazırladık. Türkiye'de 8 bölge olarak eğitim çalışmalar yapılmaktadır" dedi.

İl ekiplerine yönelik yapılan eğitimin 03 Nisan'da sona ereceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.