Şeraitçilerin Geçim Kaynağı: Din

Şeraitçilerin Geçim Kaynağı: Din

Özgür Ulaş Satırlarında cumhuriyete ve laikliğe karşı ağızlarından salyalar akıtarak saldıran din tandanslı bir gazetenin bir yazarı tutuklandı.

Özgür Ulaş

Satırlarında cumhuriyete ve laikliğe karşı ağızlarından salyalar akıtarak saldıran din tandanslı bir gazetenin bir yazarı tutuklandı. Tutuklanmasının sebebi öyle, düşüncelerini özgürce belirttiği için falan değildi. Ki bu yazar zaten cumhuriyet düşmanı olduğunu önüne gelen televizyon kanalında göğsünü gere gere söylüyordu.

Neydi tutuklanmasının sebebi? 14 yaşındaki küçücük bir kız çocuğuna cinsel taciz…

 70"li yaşlardaki bu yazarın, genç kadınlara düşkünlüğü zaten bilinen bir gerçekti. Ama bu kadarına da pes dememek elde değildi.

Buraya kadar adi bir olayla karşı karşıyayız.. Ve fakat işin bundan sonraki kısmı biraz mide bulandırıcı. bu yazara arka çıkmak isteyen yandaşları şöyle bir mazeret ileri sürdüler.

“Efendim bunlar münferit olaylar, bir tek kişinin yaptığı bir suç için tüm camiayı karalamayalım. Bir kişinin suçu tüm camiaya mal edilemez.”

İster istemez bir tebessüm belirdi yüzümde en acılısından.

Öyle ya, bir adam bütün memleketten para topluyor Bosna"daki dindaşlarımıza yollayacağız diye ve fakat ardından bu paralar kendi dinci partilerine gelir olarak kaydeder.. bu olay da bir camiaya mal edilemez!!!

Öteki, partisi kapatılınca trilyonları cukka ettiği için ceza alı, ama bu olay da tüm camiaya mal edilemez!!!

Bir diğeri, Avrupa"ya gider , orada “İslami holding kuracağım, laik düzeni yok edeceğim” diye para toplayıp milletlin paralarını cukkalıyor ancak, bu da tüm camiaya mal edilemez!!!

Bir diğeri, tutuyor mecliste salyalarını akıta akıta Mustafa Kemal"e hakaretler düzer, sonra Mesihliğini ilan ediyor ama bu da tüm camiaya mal edilemez!!!

Bambaşka biri, Topkapı Sarayında hafızdır, küçük yaştaki kızları msn'de kandırıp tecavüze kalkışır, dayak yer, ama ne hikmetse o da camiaya mal edilemez!!!

Biri, partisinin paralarıyla 148 kilo altın alır, çocuklarını mercedesle gezdirir, ama ne hikmetse o da camiaya mal edilemez!!!

Bir diğeri, kadın eli tutmak yasaktır der, kadınların olduğu bir plajda jet ski'de yakalanır ama o hiç camiaya mal edilemez!!

Biri , tutar metresiyle çırılçıplak yakalanır ama o da camiaya mal edilemez!!

Bir diğeri tutar 3-4 kadın alır, kime ne kardeşim, metres mi tutsaydım der, ama o da camia'ya mal edilemez.!!

Yani işin özü o , camiaya mal edilemez, bu , camiaya mal edilemez..


Peki camiaya mal edilecek olan ne?? Nerde bir ahlaksızlık olsa altından bir yerlerden bu adamlar çıkmıyorlar mı??

Dini kârlı bir rant kapısı olarak görmüyorlar mı?? Sizlere sorum şudur..

Din kârlı bir geçim kaynağı mıdır? Önce bunu düşünün..

Gülümseyin, her şey iyi olacak.

Özgür Ulaş
( [email protected] )

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.