Şehit ailelerine 150 bin ytl yardım

Şehit ailelerine 150 bin ytl yardım

ordu da şehit ailelerine yardım için başlatılan kampanyada toplam 149.886,13 YTL ye ulaştığı açıklandı.

Ordu da şehit ailelerine yardım için başlatılan kampanyada toplam 149.886,13 YTL ye ulaştığı açıklandı.

Bu kampanyada toplanan bağışlar, ilimizdeki 118 şehidimizin ailelerine eşit şekilde dağıtılacağı söylendi.

Konu ile ilgili vali Gözlügöl'ün yaptığı açıklamada; Ülkemizin terörle onurlu mücadelesinde şehit olmuş insanlarımızın geride kalan emanetlerine toplum olarak sahip çıkmak, bu yönde toplumsal bir bilinç ve duyarlılık oluşturmak amacıyla başlatılan kampanyada, iki aylık süre sonunda, hem il içinden hem de il dışından yapılan bağışlar toplam 149.886,13 YTL. meblağa ulaşmıştır. Bu kampanya ile halkımızın şehit ailelerimize karşı toplum dayanışmasının en güzel Örneklerinden birisi sergilenmiştir.

Bu kampanyada toplanan bağışlar, ilimizdeki 118 şehidimizin ailelerine eşit şekilde dağıtılacaktır.

Bundan sonra da her fırsatta şehit ailelerimizin yanlarında olmaya, Devlet ve Millet olarak onları kucaklamaya devam edeceğiz.

Bu kampanyaya katılarak şehit ailelerimize bağışlarıyla katkıda bulunan kişi ve kuruluşlara, yapmış oldukları özverili çalışmalarıyla kampanyaya destek veren özel ve tüzel kurum ve kuruluşlar ile kampanyanın başından sonuna kadar etkin bir şekilde kamuoyuna duyurulmasını sağlayan basm-yayın kuruluşlarımıza, şehit ailelerimiz adına teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyorum. .

Bu vesileyle, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet duygularımızı ifade ediyor, yeni yıl dolayısıyla kahraman gazilerimize ve şehitlerimizin ailelerine huzurlu, sağlıklı ve mutlu yarınlar diliyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.