Satmak size yakışıyor!

Satmak size yakışıyor!

Ordu CHP İl Başkanı Kenan Çebi, Ankara’daki Ordulular Kültür ve Kalkınma Vakfı için, AK Parti İl Başkanı Fatih Han Ünal’ın,“İl Genel Meclisi tarafından içinde Ordu Kültür ve Kalkınma Vakfının da bulunduğu binanın satışı için kesin karar alındı.

  Ordu CHP İl Başkanı Kenan Çebi, Ankara"daki Ordulular Kültür ve Kalkınma Vakfı için, AK Parti İl Başkanı Fatih Han Ünal"ın,“İl Genel Meclisi tarafından içinde Ordu Kültür ve Kalkınma Vakfının da bulunduğu binanın satışı için kesin karar alındı.

Bundan dönüş yok. Ordu"nun Ankara"daki mal varlığı ile uğraşması zordur…Daha hayırlı bir hizmete vesile olacak” şeklindeki sözlerini eleştirerek Vakıf binasının ne şekilde elde edildiğinden bahsedip haklı olarak,  Ünal"ın açıklamalarının hiçbir tutar yanının olmadığını vurgulamış.

      Böylece,  Ordu İli Kültür ve Kalkınma Vakfı ile Ordu İl meclisi arasındaki bu sorun politik arenaya da taşınmış oluyor.

      Bunun bu safhaya gelmesinin müsebbibi ise, AK Parti Ordu İl Başkanı sayın Fatih Han Ünal"dır.

      Bu konunun  esas muhatabı Ordu İl Genel Meclisi Başkanı sayın Şanser Şahin  olduğu halde, gereksiz yere topa girmiştir.

      Ancak, konuyu enine boyuna araştırmamasından olacak ki, hiç de tatmin edici açıklamalarda bulunamamış, tabir caizse ofsaytta  düşmüştür.

           Böylece siyasi rakibi sayın Kenan Çebi"ye önemli  koz vermiş; Çebi"nin yaptığı kontratakla da kalesi zor durumda kalmıştır.

           Sayın Çebi, hem bu kozu iyi kullanmış hem de kamu malına sahip çıkıp, bir parti il başkanı olarak kamuoyundan olumlu puan toplamıştır.

      Bence,sayın Fatih Han Ünal"ın kalesindeki gol tehlikesini atlatabilmesi için, İl Genel Meclisi üyelerini, satış kararını iptal etmeleri için ikna etmeye çalışması akıllıca bir girişim olacaktır.

      Şimdi eğri oturup doğru konuşalım:

            Vakfa tahsis edilen bu binanın kime ne zararı var ?

            Orduluların, Ankara"da bir araya gelebilecekleri bir binanın var olması,  birilerini neden bu kadar rahatsız ediyor ki ?

 Ben kendi adıma geçerli bir neden bulamıyorum.

          Ama bazılarının, bir takım kişilerle aralarındaki kişisel husumetinden doğan hırslarını tatmin etmek için,”Pireye kızıp yorgan yakma” misali bu satış yapılıyorsa o zaman da bunun faturasını, günü gelince  o kişinin mensubu olduğu fırka öder. Ve  bize de şimdilik,

                     Satın efendiler satın !

                     Bu devr-i iktidar sizin,

                     Şimdi meydan, karar sizin

                     Kamu malı bina, arsa;

                     Satın gitsin her ne varsa

                     Satmak size yakışıyor !

      Demek düşer. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.