Samsun'dan kısa kısa

Samsun'dan kısa kısa

Samsun'da bıçak zoruyla bir kişinin 700 YTL parası gasp edildi. Edinilen bilgiye göre olay, Karadeniz Mahallesi Gazi Caddesi üzerinde meydana geldi. Zeki S.'nin ....

SAMSUN'DA BIÇAKLI GASP
Samsun'da bıçak zoruyla bir kişinin 700 YTL parası gasp edildi.
Edinilen bilgiye göre olay, Karadeniz Mahallesi Gazi Caddesi üzerinde meydana geldi. Zeki S.'nin (27), yolunu kesen kimliği belirsiz bir kişi bıçak çekerek 700 YTL parasını gasp etti. Kimliği belirsiz gaspçı olay yerinden kaçarken, Zeki S., polise şikayette bulundu. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

SAHTE PARAYLA YAKALANDILAR
Samsun'un Çarşamba ilçesinde piyasaya sahte para sürdükleri iddia edilen 2 kişi, polis tarafından gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Sarıcalı Mahallesi'nde meydana gelen olayda, alışveriş karşılığa K.A.'ya 1 adet 50 YTL sahte banknot ve F.T.'ye 1 adet 100 YTL'lik sahte banknot verdiği iddia edilen M.K.(42) ile Ş.K.(14), şikayet üzerine polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. M.K.'nin çantasında arama yapan polis, 2 adet daha 100 YTL'lik sahte banknot ele geçirdi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

PARK HALİNDEKİ OTOMOBİLDEN HIRSIZLIK
Samsun'un Havza ilçesinde bir dinlenme tesisleri önünde park halinde olan otomobilden dikiş makinesi, cep telefonu, saç kurutma makinesi ve giysi çalındı.
Edinilen bilgiye göre, Samsun-Ankara Karayolu üzerinde bulunan bir dinlenme tesisleri önünde meydana gelen olayda, kimliği belirsiz hırsız veya hırsızlar, Erdal A.'ya ait park halindeki 55 SU 095 plakalı otomobilin sağ arka camını kırarak aracın içinden dikiş makinesi, cep telefonu, saç kurutma makinesi ve giysileri çaldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.