Samsun'dan kısa kısa

Samsun'dan kısa kısa

Samsun'da kimliği belirsiz bir dolandırıcı aradığı şahsı kandırarak telefonuna bin 15 YTL değerinde telefon kontörü yükletti.

TELEFON KONTÖRÜ DOLANDIRICILIĞI

Samsun'da kimliği belirsiz bir dolandırıcı aradığı şahsı kandırarak telefonuna bin 15 YTL değerinde telefon kontörü yükletti.
Edinilen bilgiye göre olay, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde meydana geldi. Fehmi D.'yi (40) cep telefonundan arayan kimliği belirsiz bir kişi kendisini komiser olarak tanıtarak, bir sahsın kendi banka hesabına girerek dolandırdığını, şahsı yakalamak için yardımcı olması gerektiğini, telefonunu kapatmamasını ve konuşmaların ücretsiz olduğunu ileri sürdü. Fehmi D.'nin "Savcılığa gideyim" sözlerine, "Savcı yanımda. Biz gelip seni alacağız" diye kandıran dolandırıcı, telefonuna bin 15 YTL değerinde telefon kontörü yükletti. Dolandırıldığını anlayan Fehmi D., polise şikayette bulundu. Soruşturma sürdürülüyor.

SİLAHLI SALDIRI: 1 YARALI
Samsun'un Tekkeköy ilçesinde silahlı saldırıya uğrayan bir kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, 19 Mayıs Mahallesi'nde meydana gelen olayda, kahvehanede tek başına oturan Hasan Ş.'nin (23) yanına gelen Yunus E.A.(23), tabancayla ateş açtı. Sol ayak ve sol kolundan yaralanan Hasan Ş., Samsun Mehmet Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.