Samsun'dan kısa kısa

Samsun'dan kısa kısa

Samsun'da bir internet kafeye giren hırsız veya hırsızlar, 26 adet bilgisayar kasası, 26 adet LCD monitör ve 1 adet televizyon ile telsiz telefonu çaldı.

İNTERNET KAFEDEN 26 BİLGİSAYAR VE 26 MONİTÖR HIRSIZLIĞI
Samsun'da bir internet kafeye giren hırsız veya hırsızlar, 26 adet bilgisayar kasası, 26 adet LCD monitör ve 1 adet televizyon ile telsiz telefonu çaldı.
Edinilen bilgiye göre, 19 Mayıs Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Murat M.'ye ait internet kafeye giren kimliği belirsiz hırsız veya hırsızlar, 26 adet bilgisayar kasası, 26 adet LCD monitör, 1 adet 51 ekran televizyon ve 1 adet telsiz telefonu çaldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

EMEKLİ İŞLEMLERİ VAADİYLE DOLANDIRILDI 
Samsun'da bir kişi, emekli işlemleri halledileceği vaadiyle dolandırıldı.
Edinilen bilgiye göre, 19 Mayıs Mahallesi'nde meydana gelen olayda, kimliği belirsiz bir kişi Veli B.'ye (58), emekli işlemlerini halledeceğini söyleyerek 400 YTL parasını alıp dolandırıp kayıplara karıştı. Dolandırıldığını anlayan Veli B., polise şikayette bulundu. Soruşturma sürdürülüyor.

PARK HALİNDEKİ OTOMOBİL ÇALINDI 
Samsun'da kimliği belirsiz hırsız veya hırsızlar, park halindeki bir otomobili çaldı.
Edinilen bilgiye göre, Kale Mahallesi'nde meydana gelen olayda, kimliği belirsiz hırsız veya hırsızlar, Gülizar D.'ye ait park halindeki 34 EOR 23 plakalı otomobili çaldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. 


ÇELİK KASA HIRSIZLIĞI 
Samsun'un Havza ilçesinde bir otelin hamamında bulunan çelik para kasa çalındı.
Edinilen bilgiye göre, İmaret Mahallesi'nde meydana gelen olayda, bir otele ait hamamın kapısını levye ile zorlayarak içeri giren hırsız veya hırsızlar, içinde 6 bin 220 YTL para bulunan çelik kasayı çaldı. Soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.