Samsun'da "şair okur" buluşması

Samsun'da "şair okur" buluşması

Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından organize edilen 'Uluslararası Samsun Şiir Günleri' etkinlikleri kapsamında düzenlenen ‘şair-okur buluşması’ ...

Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından organize edilen 'Uluslararası Samsun Şiir Günleri' etkinlikleri kapsamında düzenlenen "şair-okur buluşması" yoğun katılımla gerçekleştirildi.


Samsun Protokol Yolu'nda düzenlenen şair-okur buluşmasına Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Necmi Çamaş, Kültür ve Sosyal İşler Şube Müdürü Ahmet Ayan, ünlü ve yerel şairler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Etkinlik kapsamında açılan standlardan vatandaşlar çok sayıda kitap satın aldı. Kitapların yazarları olan şairler ile okurlar uzun uzun sohbet etti. Ayrıca şairler, okurlarının aldıkları kitapları imzaladı. Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Necmi Çamaş, etkinliğin amacının vatandaşlara şiir zevkini tattırmak ve şiirin kent yaşamının bir parçası olduğunu göstermek olduğunu söyledi,
'Uluslararası Samsun Şiir Günleri' etkinlikleri kapsamında düzenlenen şair-okur buluşmasına vatandaşlar oldukça fazla ilgi gösterdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.