Samsun Halkoyunlarının hedefi büyük

Samsun Halkoyunlarının hedefi büyük

Samsun Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Halk Oyunları Ekibi'nin, 25 Haziran- 6 Temmuz tarihleri arasında KKTC'de yapılacak olan '13. Uluslararası Halk Dansları Festivali'nde birinci ...

Samsun Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Halk Oyunları Ekibi'nin, 25 Haziran- 6 Temmuz tarihleri arasında KKTC'de yapılacak olan '13. Uluslararası Halk Dansları Festivali'nde birinci olmayı hedeflediği belirtildi.


KKTC'de 9 ülkenin katılımıyla yapılacak olan '13. Uluslararası Halk Dansları Festivali' öncesinde uzun zamandır büyük bir özveri içerisinde çalıştıklarını dile getiren Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Şube Müdürü Ahmet Ayan, "Özverili çalışmanın ardından Türkiye'yi ve Samsun ilini en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz.

Türkiye'den ekip olarak tek biz katılıyoruz. Geçen sene bazı sebeplerden dolayı katılamamıştık. 2 yıl önce birinci olduğumuz festivalde hedefimiz bu yılda birinci olmaktır" dedi.


Ayan ayrıca, Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen '28. Uluslararası Halk Dansları Festivali'ne de katılacaklarını ve o yarışmadan da derece elde edeceklerine inandıklarını dile getirdi.
13. Uluslararası Halk Dansları Festivali'nde dans yarışmasının yanı sıra çeşitli sportif, kültürel ve sosyal aktivitelerin de yer alacağı açıklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.