ŞAHİN'İN KARA KUTUSU AÇILIYOR!   “SOKAĞA ÇIKAMAZLAR”

ŞAHİN'İN KARA KUTUSU AÇILIYOR! “SOKAĞA ÇIKAMAZLAR”

2013 yılına götürüyor Eski Bakan Şahin hafızaları tazeliyor açıklamalarıyla. “Benim üzerime terörist başıyla pazarlık yapan akıl bu ülkeye ihanet eden o akıl ağzını yıkamadan benimle konuşamaz bile”. Diyor. Günün Hizbullah Ak Parti ittifakına da gönderme

ŞAHİN'İN KARA KUTUSU AÇILIYOR!
“SOKAĞA ÇIKAMAZLAR”

Basın bülteni:
Bu ülkede iç işleri bakanlığı yapmış, terörle hem siyasette hem de sahada mücadele etmiş birine vatan sevgisi sorulur mu? Bu sevgi sorgulanır mı? O da sorgulanmaz diyerek kendisine yöneltilen eleştirilere net cevap verdi tartışmalara nokta koydu.

“MİNDERE MEYDANA GELSİNLER”

2023 sandık yarışında memleket sevgisini hizmetle buluşturmayı başaran biri olarak sahada İçişleri Eski Bakanı İyi Parti Ordu Milletvekili Adayı İdris Naim Şahin. Siyasi hayatı boyunca
görev aldığı her koltuğun hakkını başarıyla vermiş. Karnesi pekiyilerle dolu. Hal böyle olunca rakipleri onu can evinden vararak yıpratmak istiyor. Üzgün, ama bu duruma çok da öfkeli…

“BENİM VATAN SEVGİM TARTIŞILMAZ”

Tv 52 ekranlarında seçim 2023’e konuk olan Eski Bakan İdris Naim Şahin önemli açıklamalarıyla dikkat çekti. Özellikle terör üzerinden kendisine yöneltilen eleştirilere sert cevaplar verdi. Şahin: “Benim memleket sevgim, benim vatan sevgim, benim Misakımillî hassasiyetim, benim cumhuriyetçiliğim, benim milliyetçiliğim, benim maneviyatçılığımın üzerinden birileri siyaset yapmaya kalkıyorsa ki, buna niyetlenenler var. Eğer biz o kişilerle ilgili bize akan, hiç de hoş olmayan bilgileri paylaşmaya kalkışırsak benim için doğru olmaz. Bir öncelikle onları muhatap almış olurum. Bunu hiç tercih etmem. İkincisi de sokağa çıkamazlar. Dikkat etsinler. Efendim ucuz işlerle uğraşmasınlar. Mindere meydana gelsinler. Dedi.

“BENİM ÜZERİME TERÖRİST BAŞIYLA PAZARLIK YAPTILAR”

2013 yılına götürüyor Eski Bakan Şahin hafızaları tazeliyor açıklamalarıyla. “Benim üzerime terörist başıyla pazarlık yapan akıl bu ülkeye ihanet eden o akıl ağzını yıkamadan benimle konuşamaz bile”. Diyor. Günün Hizbullah Ak Parti ittifakına da gönderme yapıyor.

Şahin’in açıklamaları şöyle: 2013’ün başında yani benim görevden alındığım tarihte sorun neydi? Terör örgütüyle ilgili sorun neydi? Sorun şuydu: Sorun Türk milletinin, Türk halkının sorunu değil. Açık söylüyorum, sorun terör örgütünün sorunuydu. Bitmiş bir terör örgütü, sıfırlanmış bir terör örgütü tarih olmak üzereyken onlar tarih yazmak üzere geliyorlardı 2011’de. 2013’ün başında bitmiş bir terör örgütü iken sorun terör örgütünündü. O sorunu çözmek üzere uydurulmuş bir safsatadır çözüm süreci. İmralı'ya önce gizli gidildi, pazarlık yapıldı. Ben görevden alındıktan sonra da bu sefer açık gidildi.

“BENİM HALA KANIMA DOKUNUYOR”

Şahin: Ben bir fotoğrafı hatırlatmak istiyorum. İstanbul'dan, Ataköy’den ulaştırma Bakanlığı’nın deniz aracıyla İmralı’ya giden o günkü BDP'li ve Ak Partili heyet, giderken denize açıldığında medya mensuplarının karşısında giderken şu işareti yaparak gitti. Bu benim kanıma dokunuyor. Hala dokunuyor. Bu olamaz. Bunu yaptıran bir hükümet, ağzını yıkayarak benimle konuşmalı veya benim hakkımda benim gibiler hakkında konuşmalıdır. Öyle saçmalık yok!
AK PARTİ’NİN YÜZ AKIYDI

BAHÇELİ: “AK Parti’nin Yüz Akı Bakan, Müzakere Sürecine Kurban Verildi”

Öte yandan Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’in görevden alınmasını MHP Lideri Devlet Bahçeli de o dönem eleştirmiş, İdris Naim Şahin’e yapılan haksızlığı haykırmıştı.

Bahçeli’nin parti grubunda yaptığı konuşma ise şöyle: “Bazı yanlış, eksik ve kusurları olsa da, AKP’nin yüz akı olan ve görevini de layıkıyla yaptığını düşündüğümüz Sayın İdris Naim Şahin’in müzakere sürecine kurban verilmesi Başbakanın kararlarına kimlerin yön verdiğini göstermiştir. BDP sözcülerinin bu eski bakana saldırmasına karşılık, her fırsatta bize laf yetiştiren AKP’nin kurma kolla çalışan ve iftira mahzeninde fikirlerini mayalandıran malum sözcülerinin birden bire dut yemiş bülbüle dönüşmeleri akla ziyan bir manzarayı ortaya çıkarmıştır. Barış güvercinleri uçuracağını söyleyerek işbaşı yapan yeni bakan da, görünen odur ki, güvercinlere takla attırmaktan başka bir işe yaramayacak ve bölücü terörün değirmenine hevesle su taşıyacaktır. İmralı canisi bastırdıkça almakta, aldıkça daha da dayatmaktadır”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum