Saadet Başkanından İtiraz
Ordu teşkilatları olarak 29 mart seçimlerinde Türkiye ortalamasının da üzerinde bir oranda oy artışı sağlanarak %300lük bir oy artışı olmuştur. Milli Görüş tarihinde ilk defa Orduda meydan mitingi yapılmış 5000- 6000 civarında insanın katılımı sağlanmış
Saadet Partisi Ordu İl Başkanı Av. Erkan TEMİZ yaptığı açıklamada;
14.05.2009 tarihinde www.ordumedya.com isimli internet sitesinde, Erkan Temiz"in Koltuğu Sallanıyor başlıklı, partimizle ilgili asılsız bir haber yapılmıştır.
Bahsi geçen haberin gerçekle hiçbir alakası olmayıp, basın ahlakından uzak bir anlayışla, hiçbir somut bilgiye dayanmadan, masa başında üretilmiş bir haberdir.
Bu tip haber(!)lerle yapılmak istenen, Saadet Partisi"nin yıpratılmasıdır. 26 Ekim kongresi ile birlikte tüm ülke çapında oluşan enerjinin söndürülmeye çalışılmasıdır.
Her ne kadar haber(!) başlığında ve metninde ismim kullanılmış olsa dahi, sanki Saadet Partisinde, emek veren, hizmet eden şahısların kullanılıp atıldığı gibi bir izlenip oluşturmak ve böylece partimiz yıpratılmaya çalışılmaktadır.
Haber(!) metninde kullanılan ifadeler bunları açıkça göstermektedir. Haber(!)de Ordu teşkilatının başarısız olduğu ifade edilmektedir. (Ordu teşkilatları olarak 29 mart seçimlerinde Türkiye ortalamasının da üzerinde bir oranda oy artışı sağlanarak %300"lük bir oy artışı olmuştur).
Milli Görüş tarihinde ilk defa Ordu"da meydan mitingi yapılmış aynı gün Ünye ilçesinde de miting yapılmış her iki mitinge de ayrı ayrı 5000-6000 civarında insanın katılımı sağlanmıştır.
Mitinglerden sonra genel başkanımız tüm teşkilatlarımız tebrik etmiştir. Ayrıca seçim sonrasında yapılan toplantılarda genel başkanımız Ordu teşkilatlarını kamuoyu önünde tebrik etmiştir.
Bu gerçekleri görmekten ve gelişmeleri takip etmekten aciz bazı basın mensupları(!) masa başı hayalleriyle teşkilatımızda fitne çıkarmaya, Saadet Partisini yıpratmaya çalışmaktadır.
Evet seçimler sonrasında tüm teşkilatlar elden geçirilmektedir. Görevlerini yapamayan, varlık gösteremeyen teşkilatların yerine görev yapacak teşkilatlar kurulmaktadır.
Bunu Ordu teşkilatları olarak biz 30 Mart gününden itibaren başlattık. Bu güne kadar 10 ayrı ilçemizde ve bir çok beldemizde teşkilatlarımız yeniden yapılandırılmıştır. Her geçen gün güçlenerek yolumuza devam etmekteyiz.
Basının ve kamuoyunun bilgilerine saygılarımla arz ederim.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.