PTT'nin iş hacmi genişliyor

PTT'nin iş hacmi genişliyor

Ordu PTT Başmüdürlüğü mart ayı müdürler toplantısı Fatsa ilçesinde yapıldı.

Ordu PTT Başmüdürlüğü mart ayı müdürler toplantısı Fatsa ilçesinde yapıldı.
İlçe Halk Kütüphanesi'nde yapılan toplantıya Fatsa Kaymakamı Mustafa Selman Yurdaer, İlçe Emniyet Müdürü Tevfik Şahinel, İlçe Milli Eğitim Müdür Yusuf Çaya, İlçe Müftüsü Mehmet Ceylan, Vergi Dairesi Müdürü Durmuş Altuntaş da katıldı.

  Toplantının açılış konuşmasını yapan Ordu PTT Başmüdürü Mustafa Ünal, hizmet çeşitliliklerinin artırılmasına yönelik çalışmalara hızla devam ettiklerini belirterek, "Bu anlamda ortaya koymuş olduğumuz en önemli proje, PTT Bank projesidir. Özellikle kırsal kesimlerde ve bankaların bulunmadığı yerlerde, vatandaşlarımızın finansal anlamdaki ihtiyaçlarını gidermeye yönelik bu projeyle, bir yandan mevcut hizmetlerimizi sağlamış olduğumuz otomasyon alt yapısıyla kurum ve kuruluşların hizmetine sunduk, diğer yandan ise hizmet çeşitliliğimizi artırmaya devam ediyoruz.

  Şu anda 103 kurum ve kuruluşla 123 farklı iş ve işlemi tüm PTT Banklar'da yapmaktayız. PTT Bank şu anda Türkiye'nin en büyük bankası oldu. Türkiye genelinde önceleri ayda 2-2.5 milyon işlem yaparken, şimdi ise aynı personelle, hatta personel sayısında azalma olmasına rağmen ayda 19 milyon işlem yapar hale geldik" dedi.


Mustafa Ünal, Ordu genelinde aylık ortalama 170 bin işlem adetiyle, Ordu nüfusunun yüzde 24'üne hizmet verir durumda olduklarını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.