Polislerden Vali’ ye Ziyaret

Polislerden Vali’ ye Ziyaret

Ordu İl Emniyet Müdürü Vekili Olcay Tosun ve teşkilat mensupları, Türk Polis Teşkilatı'nın 163. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Ordu Valisi Dr. Said Vakkas Gözlügöl'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Türk Polis Teşkilatı"nın büyük bir özveriyle görev yaptığını belirten Vali Gözlögül, "Özellikle son yıllarda Türk Polis Teşkilatımızın dünya polis teşkilatları arasında ön sıralarda yer aldığını görüyoruz" dedi.

 İnsanların sokakta siren sesi duymadan kendilerini güvende hissedebilmesi gerektiğini vurgulayan Gözlügöl, “Önemli olan insanların zorlayıcı bir güç karşısında değil, içinden geldiği için yasalara aykırı davranmamasını sağlamaktır. Polislik stratejisi de bu olmalıdır.

 Polislerimiz önleyici olmalıdır. Suç işlendikten sonra failin yakalanması tabi ki çok önemli, ancak olmadan önleyici tedbirlerin alınması çok daha önemli arz etmektedir" diye konuştu.

Büyük bir azim ve gayretle çalışmalarına devam ettiklerini belirten İl Emniyet Müdür Vekili Olcay Tosun da, "Bundan sonra da kanun ve nizamların vermiş olduğu yetkileri kullanarak insan hak ve hürriyetlerini gözeterek, vatandaşlarımızın huzuru için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Ordu'da da mensubu olduğumuz Polis Teşkilatı"nın 163. yılını büyük bir onurla kutluyoruz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.