Polis kömür avına çıktı!

Polis kömür avına çıktı!

Ordu'da birçok kamu kurum ve kuruluşuna gerekli şartlara uymayan, eksik ve kalitesiz kömür verdikleri iddia edilen 35 kişi polis tarafından göz altına alındı.

ORDU'da birçok kamu kurum ve kuruluşuna gerekli şartlara uymayan, eksik ve kalitesiz kömür verdikleri iddia edilen 35 kişi polis tarafından göz altına alındı. Edinilen bilgilere göre, 2 gün boyunca polis tarafından sorgulanan şahıslar, adli makamlara çıkarıldı.

İddialara göre göre, il merkezinde kamu kurum ve kuruluşlarına, şartnamelerine aykırı olarak eksik ve kalitesiz kömür verdikleri iddia edilen 4 şirketin yetkilileri ve bu şirketlerin çalışanlarından oluşan 35 kişi, Ordu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın da bilgisi dahilinde Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan eş zamanlı operasyonlarla 2 gün önce göz altına alındı. İddialara göre, Ordu İl Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan şahıslar içinde savcılıktan 1 gün ek zaman istendi. Sorguları tamamlanan şahıslar, 20 Ocak 2008 Pazar günü öğle saatlerinde Ordu Adliyesi'ne getirildi. Adli makamlara getirilen 35 kişi, Cumhuriyet Başsavcılığı'nın hazırladığı iddianameyle mahkemeye sevk edildi. Mahkemeye sevk edilen şahısların aile ve yakınları da saatlerde Ordu Adliyesi'nin önünde, amansız bir bekleyişe geçti. Konuya ilişkin olarak henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.