Polis Bayramında Ölen Polis Memuru Toprağa Verildi

Polis Bayramında Ölen Polis Memuru Toprağa Verildi

Geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede 10 Nisan Polis Bayramı'nda hayatını kaybeden polis memuru Recep Doğruca, doğum yeri Ordu'nun Fatsa ilçesinde toprağa verildi

Geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede 10 Nisan Polis Bayramı'nda hayatını kaybeden polis memuru Recep Doğruca, doğum yeri Ordu'nun Fatsa ilçesinde toprağa verildi.

Bu sabah İzmir'den, İzmir İl Emniyet Müdürlüğü'ne ait resmi bir araçla Fatsa ilçesine bağlı Hoylu köyüne getirilen İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şubesi'nde görevli polis memuru Recep Doğruca'nın (26) Türk bayrağına sarılı cenazesi ilk önce evine, daha sonra da cami avlusuna götürüldü.

Recep Doğruca'nın 10 Nisan Polis Bayramı'nın kutlandığı saatlerde hayatını kaybetmesi, başta mesai arkadaşları olmak üzere ailesini ve sevenlerini üzüntüye boğdu. Polis Memuru Recep Doğruca'nın amcasının oğlu
Hoylu Köyü Muhtarı İlhan Doğruca, kazanın olduğu saatten itibaren İzmir İl Emniyet Müdürlüğü yetkililerinin ve polis memurlarının tedavi sürecinde sürekli hastaneye gidip geldiklerini belirterek, "Böyle anlamlı bir günde vefatı bizleri derinden üzdü" dedi.

Kılınan cenaze namazının ardından Doğruca'nın cenazesi köy mezarlığında toprağa verildi. Cenazeye Fatsa İlçe Emniyet Müdürü Tevfik Şahinel ve çok sayıda polis memuru da katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum