Orduspor'da Kaya gitti Kartal geldi

Orduspor'da Kaya gitti Kartal geldi

Orduspor'da, Bahri Kaya'dan boşalan Teknik Direktörlük görevine İsmail Kartal getirildi.

TFF 1.Lig takımlarından Orduspor'da, Bahri Kaya'dan boşalan Teknik Direktörlük görevine İsmail Kartal getirildi.

Orduspor Tesisleri'nde düzenlenen toplantıda İsmail Kartal kendisini mor beyazlı renklere bağlayan imzasını atarak resmen görevine başladı.

Orduspor Asbaşkanları Mehmet Gürses, Emin Poyraz, Futbol Şube Sorumluları Ender Kırca ve Cengiz Okur'un birliökte düzenlediği basın toplantısında İsmail Kartal, kendisini mor beyazlı yapan sözleşmeye imza attı. Toplantıda konuşan Orduspor Futbol Şube Sorumlusu Cengiz Okur, "Geçen hafta sonu oynadığımız Altay maçından sonra biliyorsunuz Bahri Hocamızla yollarımızı ayırmıştık. Bugün Orduspor Kulübü olarak, İsmail Kartal Hocamız ve ekibiyle sezon sonuna kadar anlaşmış bulunuyoruz. Ben öncelikle, Orduspor'a, camiamıza ve tüm Ordululara hayırlı olmasını diliyorum. Hocamız ve ekibiyle anlaştık, kendisi bugünden itibaren de Orduspor'un başına geçmiş bulunmaktadır" dedi.

Daha sonra söz alan Orduspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, "Öncelikle beni buraya layık gören Sayın Başkanımız ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Orduspor, Karadeniz'in en köklü ve tarihi kulüplerinden bir tanesi. Buraya başarılı olmak için geldim. Bana güvenen dostlarımı, inanan insanları mahçup etmemek için elimden gelenin en iyisini yapmaya da söz veriyorum. Bu iş bir ekip meselesi. Orduspor'un Süper Lig'e çıkmaması için de hiçbir gerekçesi yok. Yıllardır rakip olduk, karşı karşıya geldik. Gerek şehir olarak, gerek tesisleşme olarak, gerekse takım kadrosu olarak da, iyi ve tanıdığım oyunculara sahip. Ekip meselesi demiştim. Eskip olmanın yolu sadece teknik adam ve futbolcudan geçmiyor. Başkanımız, Yönetim Kurulu, teknik heyet, futbolcularımız ve medya bir olur, birlikte hareket edersek, başarı da kaçınılmaz olacaktır. Bu şekilde takımı layık olduğu yere getirmek için el ele vererek çalışmalıyız" dedi. Kartal, konuşmasından sonra basın mensuplarının huzurunda sözleşmesini imzaladı.

Törenden sonra basın mensuplarının da sorularını yanıtlayan Orduspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, "Orduspor'u tanıyorum. Son 4-5 yıldır bu ligde çalıştığım için, hemen hemen her takımda çalıştığım ve tanıdığım bir iki tane oyuncularım var. Çalışmadığım oyuncuları da zaten yakından tanıyorum. İlk etapta 2 oyuncuyu kesinlikle almayı düşünüyorum. Bir tanesi orta sahaya, bir tanesi sol tarafa. İlk etapta acilen hazır, hemen takıma uyum sağlayacak, adapte olabilecek bu oyuncular üzerinde çalışma içerisindeyiz. Bu iki oyuncuyla hala görüşmelerimiz devam ediyor. Çok önemli bir camiaya geldim. Ben de Karadeniz kökenliyim. Sayın Başkanımıza ve Yönetim Kurulumuza çok teşekkür ediyorum" dedi. Transferler konusunda da Başkan ve Yönetim Kurulu'ndan tam destek aldığını söyleyen Kartal, "Transfer konusunda Başkanımız ve yöneticilerimizle de konuştuk. Onlar bana fikirlerimi sordular, bende açıkça ortaya koydum. Onlar da benim fikirlerim doğrultusunda, doğru olduğunu kabul ettiler. Bu doğrultuda hep beraber, ben, başkanımız ve yöneticilerimiz el ele verdik. Bir de kulübümüzün ekonomik yapısına uygun oyuncular bakıyoruz. Tabiki isteriz en iyisini almak, ama ekonomik koşullarda önemli şu anda. Hem Orduspor'un iç dengelerini bozmayacak, hem ekonomik koşullarına uygun, hem de bize karakterli, bizimle birlikte mücadele verebilecek oyuncularla ilgileniyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.