ORDU’NUN BEKLEDİĞİ ADAM

ORDU’NUN BEKLEDİĞİ ADAM

Şahin, “Dikkat edilirse son 10 yıldır Ordu’da halkın sorunlara çözüm getirilmemiş, tarımdan fındığa, yolundan suyuna, ilçelerin yatırım ihtiyaçlarından kırsal kesimin tüm sorunlarına kadar tüm her şey eksik bırakılmış. Halk unutulmuş. İşte bu duruma son

ORDU’NUN BEKLEDİĞİ ADAM
10 YIL SONRA ORDU SİYASETİNE DAMGA VURMAYA HAZIRLANAN İYİ PARTİ ORDU MİLLETVEKİLİ ADAYI İDRİS NAİM ŞAHİN’E HALK “İYİ Kİ GELDİN” DİYOR. ŞAHİN’DE ‘İYİ Kİ GELDİK’ DİYOR.

ORDU ONU BEKLİYOR

İyi Parti Ordu milletvekili adayı İDRİS NAİM ŞAHİN Orduyu karış karış tararken seçim çalışmalarını son hızla devam ettiriyor.

İDRİS NAİM ŞAHİN çalışma ofisinden yapılan basın açıklamasında :İçişleri Bakanlığı döneminde Ordu’nun sorunlarına el atarak büyük oranda çözen ve halk nezdinde hala itibarını koruyan İYİ Parti Ordu Milletvekili Adayı İdris Naim Şahin, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Gittiği her yerde coşkuyla karşılanan Şahin, “15 Mayıs sabahı yeni bir güneş doğacak” dedi.
Son 10 yıldır Ordu’da siyasetin durduğunu, gruplaşma ve iç çekişmelerle zaman kaybedildiğini ve bu süreçte halkın unutulduğunu kaydeden Şahin, “Dikkat edilirse son 10 yıldır Ordu’da halkın sorunlara çözüm getirilmemiş, tarımdan fındığa, yolundan suyuna, ilçelerin yatırım ihtiyaçlarından kırsal kesimin tüm sorunlarına kadar tüm her şey eksik bırakılmış. Halk unutulmuş. İşte bu duruma son vermek için 14 Mayıs Türkiye ve Ordu tarihi açısından büyük önem taşıyor. Gördüğüm şu ki, 15 Mayıs sabahı yeni bir güneş doğacak ve tarih yeniden yazılacak” diye konuştu.
Kendi döneminde başlanılan çevre yolunun hala bitirilemediğini, ihale ettikleri Fatsa Çevre Yolu’nun ihalesinin iptal edildiği gibi yatırım programına dahi alınamadığını hatırlatan Şahin, “Karadeniz -Akdeniz Yolunun yüzde 85’ini ben yaptırdım. Onlar yüzde 15’lik bölümünü bile 10 yıldır yapamadı” dedi.
Şahin, halkın bu iktidardan umudunu kestiğini de belirterek şöyle konuştu:
“Saha bizi bu bozuk düzenden, kötü yönetimden bu nobran, kibirli yönetimden, bu hukuk dışı uygulamaları had safhaya çıkmış, yalanı diz boyu olmuş, sözünü tutmayan, ne dediği de anlaşılamayan bu yönetimden kurtarın diyor. Tabi bireysel olarak bana demiyor. Beraber olduğumuz arkadaşlara diyor. İttifak halinde olduğumuz diğer partilileri de kastederek ‘Bizi bu yıpranmış, yorulmuş ne dediği belli olmayan, onların kendilerinin tabiriyle at izinin it izine karıştığı, sapla samanın karıştığının bizatihi yönetenler tarafından ifade edildiği bu yönetim tarzından bizi kurtarın’ diyorlar. Dedikleri bu. ‘İyi ki geldin’ diyorlar. Ben de ‘İyi ki geldik’ diyorum ve ‘İyi Parti'den geldik’ diyorum. İyi Parti’nin ismi de iletişimimizi son derece kolay kılıyor. Yani bu kolaylığı da yaşadığımı ifade etmek isterim.” denildi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.