Ordulu hakemlerden vefa

Ordulu hakemlerden vefa

İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde polis memuru olarak görev yapan Ordu Bölgesi Klasman Hakemi Onur Kambirimer'in Tokat'a tayini çıkması nedeniyle ...

İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü"nde polis memuru olarak görev yapan Ordu Bölgesi Klasman Hakemi Onur Kambirimer'in Tokat'a tayini çıkması nedeniyle Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Ordu Şubesi"nde veda töreni düzenlendi.


Düzenlenen törene, İl Hakem Kurulu üyeleri ile hakem arkadaşları katıldı. Törende, yaklaşık 3 yıldır Ordu bölgesinde klasman hakemi olarak görev yapan Onur Kambirimer'e hizmetlerinin anısına TFFHGD Ordu Şube Başkanı Vedat Öz tarafından bir plaket verildi.

TFFHGD Şube Başkanı Vedat Öz, törende yaptığı konuşmada, yaklaşık 3 yıldır klasman hakemi olarak Ordu ilini gerek profesyonel liglerde ve gerekse amatör liglerde başarıyla temsil ettiğini belirtti. Öz, "Kendisi memuriyet görevi dolayısıyla aramızdan ayrılmak durumunda kalmıştır.

Bizler, ilimiz hakemliğine vermiş olduğu hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyor ve hizmetlerinin bir anısı olarak bu plaketi veriyoruz. Bundan sonraki meslek hayatında, hakemlik hayatında ve özel hayatında kendisine üstün başarılar diliyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.