Ordu'dan kısa kısa

Ordu'dan kısa kısa

-Ordu'da 10 adet sahte 20 YTL ele geçirildi- Edinilen bilgilere göre, M.E (27) adlı kişi, bir beyaz eşya iş yerinden aldığı ürün karşılığında 300 YTL ödedi. Ancak işyeri sahibi Y.K.(38) bu parayı bankaya yatırmaya gittiğinde...

Ordu'da 10 adet sahte 20 YTL ele geçirildi.
Edinilen bilgilere göre, M.E (27) adlı kişi, bir beyaz eşya iş yerinden aldığı ürün karşılığında 300 YTL ödedi. Ancak işyeri sahibi Y.K.(38) bu parayı bankaya yatırmaya gittiğinde 300 YTL'nin 200 YTL'si olan 10 adet 20 YTL olanlarının sahte olduğunu öğrendi. Y.K.'nın polise şikayette bulunması üzerine gözaltına alınan M.E., parayı Bodrum'da garsonluk yapan F.V. (32) adlı şahıstan aldığını belirtti. F.V. ise parayı bahşiş olarak aldığını söyledi. F.V. gözaltına alınırken, M.E. serbest bırakıldı.

5 İLDEKİ ÇELİK KASA HIRSIZLIĞI ORDU'DAAYDINLATILDI   

Ordu'nun Fatsa ilçesinde bir iş yerinde meydana gelen kasa hırsızlığı, 5 ilde yapılan kasa hırsızlığının faillerini de ortaya çıkardı.

   Edinilen bilgiye göre, Fatsa'da 8 Şubat gecesi bir beyaz eşya mağazasında meydana gelen kasa hırsızlığını araştıran polis, hırsızlık sırasında kasayı açmak için kullanılan ve iş yerinde kalan murcun yaptırıldığı yeri tespit etti. Murcun yapıldığı iş yeri sahibinin zanlıları teşhis etmesi üzerine yapılan araştırmada suç faillerinin Kayseri nüfusuna kayıtlı E.K ile Yozgat nüfusuna kayıtlı A.E. olduğu belirlendi.

  Olay yerinde toplanan delillerden yola çıkan polis, bu kişilerin daha önce değişik tarihlerde Çorum, Hatay, İzmir, Karabük ve Kastamonu illerinde de çelik kasa hırsızlığı yaptığını tespit etti. Zanlılardan E.K.'nin Çorum'da olduğunun belirlenmesi üzerine iki ilin polisinin yaptığı ortak çalışma yaptı. Düzenlenen operasyonda E.K. gözaltına alındı. Suçunu itiraf eden zanlı, tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.