Ordu'dan 14 Hakem profesyonel ligde

Ordu'dan 14 Hakem profesyonel ligde

Ordu’da 2008–2009 futbol sezonunda görev alacak hakem, gözlemci ve temsilcileri belirlendi. Buna göre Ordu’dan 14 hakem ve 4 gözlemci gelecek sezon profesyonel liglerde görev yapacak.

Ordu"da 2008–2009 futbol sezonunda görev alacak hakem, gözlemci ve temsilcileri belirlendi. Buna göre Ordu"dan 14 hakem ve 4 gözlemci gelecek sezon profesyonel liglerde görev yapacak.

Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Ordu Şube Başkanı Vedat Öz, C klasman gözlemciliği ve Ali Aydın Süper Lig Gözlemciliği yapacaklar.

Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Ordu Şube Başkanı Vedat Öz, yaptığı yazılı açıklamada, 2008–2009 futbol sezonunda Türkiye Profesyonel Liglerde görev yapacak hakemler ve gözlemcilerin Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu ve Gözlemciler ve Temsilciler Kurulunca belirlendiğini belirtti.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulunun oluşturduğu klasmanlarda yer alan Ordu"da da 2008–2009 futbol sezonunda görev alacak hakem, gözlemci ve temsilcilerin belirlendiğine işaret eden Öz, görev alacakları hakemleri şöyle sıraladı:

“Üst klasman hakemliği ( Süper lig yardımcısı) Uygar Bebek ve Samet Çavuş, klasman hakemliği Hakan Gültepe, Fatih Aşlamacıoğlu Anıl Demireğen, Volkan Şeker ve Murat Kaya, klasman yardımcı hakemliği Onur Kotan, Onur Kambirimer, Mehmet Şengül, Evren Çağlar, Tolga Bakal, Cemal Alpay ve Alper Gürsoy olarak belirlendi.”

Öz, Gözlemciler ve Temsilciler Kurulu"nun oluşturduğu klasmanlarda yer alan gözlemcilerin ise gözlemci Ali Aydın, B klasman gözlemcisi Erdoğan Alan, C klasman gözlemcisi Vedat Öz ve Hasan Karamustafaoğlu olduğunu kaydetti.

TFF tarafından açıklanan hakem ve gözlemci klasmanlarından yer alan hakem ve gözlemci sayısı itibarıyla Ordu"nun Karadeniz bölgesinde Trabzon"dan sonra toplam 14 hakem ve 4 gözlemci ile ikinci sırada olduğunu işaret eden Öz, 2008–2009 futbol sezonunun başarılı geçmesini diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.