Ordu'da 15 kaçak yapı yıkılacak

Ordu'da 15 kaçak yapı yıkılacak

Ordu'da 2008 yılında yapılan denetimlerde, Kıyı ve İmar Kanunu’na aykırı 15 adet kaçak yapı tespit edilerek yıkım kararı çıktı.

Ordu'da 2008 yılında yapılan denetimlerde, Kıyı ve İmar Kanunu"na aykırı 15 adet kaçak yapı tespit edilerek yıkım kararı çıktı.


İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü belediye ve mücavir alanlar dışında yapılacak yapılar ile imar iş ve işlemleri çalışmalarını sürdürüyor.

Çalışmalar kapsamında 2008 yılında yapı ruhsatı ve yapı kullanma belgeleri olmak üzere toplam 22 adet inşaata ruhsat belgesi düzenlendi. 3 adet yapıya da kullanma izin belgesi verildi.

Yapılan denetim ve şikayet dilekçeleri neticesinde, 3621 sayılı kıyı ve 3194 sayılı İmar Kanunu"na aykırı 22 adet kaçak yapı tespit edilerek bu yapılara toplam 146 bin TL para cezası kesildi. Tespit edilen kaçak yapılardan 15 tanesine yıkım kararı verilerek bunlardan 2 tanesinin yıkımı gerçekleştirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.