Ordu ve ilçelerinden asayiş haberleri

Ordu ve ilçelerinden asayiş haberleri

Ordu ve ilçelerinde yaşanan asayiş olayları...

Belediye aracı kullanan ve dereden çakıl alanlar yakalandı
Fatsa ilçesine bağlı Bolaman Beldesinde belediye aracıyla köprü altından geçen dereden çakıl çakılla birlikte yakalandılar.
Fatsa İlçesine bağlı Bolaman Beldesinde Ordu – Fatsa karayolu üzerinde bulunan Çalışlar 13 -14 köprüsünün altından geçen dereden Bolaman Belediyesine ait aracı kullanan A.G ve R.D nin dere kenarına 15 metreküp çakıl malzemesini çıkarttıkları tespit edildi.
Yapılan açıklamada olayın gerekli makamlara sevk edildiği söylendi.


Dereden kum çalmaya jandarma engeli

Fatsa da Bolaman Deresi"nden bir inşaat firmasının çıkardığı ve biriktirdiği kumlara jandarma el koydu.
Fatsa da Meşebükü Mahallesinde 13 Kasım Perşembe günü saat 18:50 sıralarında Bolaman Deresi kenarında faaliyet gösteren M.S ye ait Seriler İnşaat Ltd. Şti."ne ait ekskavatör dere içerisinde kumları daha sonra götürmek üzere toparlayarak şantiyeye geri geldi.
Şirket ekskavatörünü kullanarak daha sonra almak için biriktirilen kum jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Akli dengesi olmayan şahıs üç gündür kayıp
Ordu merkez Boztepe köyünden akli dengesi olmayan vatandaşın üç gün öncesinde evinden ayrıldığı bir daha da geri dönmediği öğrenildi.
Boztepe köyünde 10 Kasım Pazartesi günü saat 09:00 sıralarında akli dengesi yerinde olmayan Z.G. (1920 Doğumlu) evde tek başına iken evden çıkarak bir daha geri dönmedi.
Z.G den 3 gündür haber alamayan yakınları polise başvurarak kayıp başvurusunda bulundular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.