Ordu TEOL Dil Merkezi açıldı

Ordu TEOL Dil Merkezi açıldı

Genel Merkezi Trabzonda olan TEOL Dil Eğitim Merkezi Ordu Şubesi bu gün açıldı.

Genel Merkezi Trabzonda olan TEOL Dil Eğitim Merkezi Ordu Şubesi bu gün açıldı.          

    Trabzon'un dışında 3 yıl önce Rize Şubesini açan, Giresun ve Ordu Şubesi de 3 aydır hizmette olan dil merkezinin Ordu Şubesinin resmi açılışı katılımcılar eşliğinde yapıldı.

             


Ordu İsmetpaşa Caddesi 306. sokak da bulunan hizmet binasında yapılan açılışa Ordu Valisi Ali Kaban, Belediye Başkanı Seyit Torun Belediye Başkan Yardımcısı Özer Karadağ, AKP Ordu İl Başkanı Fatihan Ünal, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.

          
Açılış öncesinde bina önündeki palyançolar çocuklar ve vatandaşlara keyifli dakikalar yaşatırken, Vali Kaban ve Belediye Başkanı Torun açılış kurdelasını kesmesinin ardından Bina içerisinde sınıfları gezdiler.

       


Sınıflardan birinde eğitimciler eşliğinde görsel hafızayı geliştirmeye yönelik olan akıllı tahtalarla birlikte Vali Kaban ve beraberindeki kaltılımcılara sunum ve birlgilendirme yapıldı.


Teol Dil Eğitim Merkezi Ordu Şubesi Halkla ilişkiler Müdürü Gökhan Akçiçek, u anda TEOL Ordu Şubesi bünyersinde Almanca, Rusca, İngilizce ve Fransızca dil sınıfları açıldığını ve Karadeniz'deki Dünya standartlarında tek dil eğitim merkezi oldukalarını öğrencilerine bu anlamda yüksek standartta eğitim vermeye çalıştıklarını ve Orduluların TEOL Dil Eğitim Merkezini gelip Merkezimizi tanmımalarını istiyorum"diye konuştu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.