Ordu Şehitliği 2008 programına alındı

Ordu Şehitliği 2008 programına alındı

ORDU Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, yıllardır gündemden düşmeyen 'Şehirlik Anıtı'nın 2008 yılı içerisinde yapılacağını açıkladı.

ORDU Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, yıllardır gündemden düşmeyen 'Şehirlik Anıtı'nın 2008 yılı içerisinde yapılacağını açıkladı.

ORDU Valisi Said Vakkas Gözlügöl, yazılı olarak yaptığı açıklamada, yıllardır gündemden düşmeyen 'Şehirlik Anıtı'nın 2008 yılı içerisinde yapılacağını açıkladı. Yapılan açıklamaya göre, Şehitlik Anıtı Milli Savunma Bakanlığı tarafından 2008 yılı yatırım programına alındı ve aynı yıl içerisinde de yapılacak.

Ordu Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, "Valiliğimizin girişimleri sonucu, Merkez Eskipazar Köyü Camiyanı Mevkii'nde 24.140 m2 yüzölçümlü olarak Hazine adına taşınmaz malın 6.000 m2"lik kısmı, Maliye Bakanlığı'nca (Milli Emlak Genel Müdürlüğü) şehitlik yapılmak amacıyla, Milli Savunma Bakanlığına tahsisi yapılmıştır. İlimizde yapılması planlanan “Ordu İli Şehitler Anıtı” için, Valiliğimiz proje hazırlanması ve yer tahsisi konularını çözümleyerek, Milli Savunma Bakanlığı ile görüş alışıverişinde bulunarak projenin 2008 yılı yatırım programına alınmasını sağlamak amacıyla gerekli çalışmaları ve girişimleri yapmıştır. Milli Savunma Bakanlığı yaptığı incelme ve değerlendirme sonucunda, “Ordu İli Şehitler Anıtı” ile ilgili gerekli proje ve keşiflerin hazır olduğu, 2008 Yılı Yatırım Programına dahil edilmesinin planlandığı, yatırım programının onaylanması durumunda projenin 2008 yılı içerisinde gerçekleştirileceğini belirtmektedir. Basın-yayın kuruluşlarımız aracılığı ile değerli Ordu kamuoyuna duyurulur" denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.