Ordu PTT köylere kargoculuğa başladı

Ordu PTT köylere kargoculuğa başladı

Ordu PTT Başmüdürü Mustafa Ünal, haziran ayında başladıkları kargo işinde ulaşılması en güç köylere dahi hizmet götürerek büyük bir başarıya imza attıklarını söyledi.

Ordu PTT Başmüdürü Mustafa Ünal, haziran ayında başladıkları kargo işinde ulaşılması en güç köylere dahi hizmet götürerek büyük bir başarıya imza attıklarını söyledi.


Bankacılık sektöründen sonra koli-kargo işinde de hızlı bir ivme kazandıklarını belirten Ünal, özel kargolara büyük rakip olduklarını kaydetti.

 Özel bir kargo şirketine göre çok daha ucuz olduklarını belirten Ünal, daha önce özel şirketler tarafından yalnızca haftada bir defa gidilen ilçelere haftanın 5 günü gittiklerini ifade etti.

Vatandaşların PTT'nin kargo hizmetine karşı devlet güvencesi ve sempatisini hissettiğini söylediği ifade eden Ünal, "Haziran ayında başladığımız hizmeti satın alma sistemiyle yapıyoruz. Her şeyden önce hizmetlerimizde devlet güvencesi var. Vatandaşlarda bu konuya sempatiyle bakıyor. Özel kargo şirketlerinin ulaşamadığı köylere en az haftada bir kere ulaşıyoruz" dedi.


Vatandaşların kargosunun nerede olduğu online takip etme şansının da olduğunu belirten Ünal, kargo hizmetlerinden başta köyde yaşayan vatandaşlar olmak üzere herkesin memnun kaldığını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.