Ordu gibi Giresun'un palmiyeleri de kurudu

Ordu gibi Giresun'un palmiyeleri de kurudu

Daha önceden Ordu sahil şeridine belediye tarafından dikilen palmiyelerin kurumasının ardından Şimdi de Giresun sahiline dikilen palmiyelerin bir kısmı tamamen kururken bir kısmıda kurumaya yüz tuttu.

Daha önceden Ordu sahil şeridine belediye tarafından dikilen palmiyelerin kurumasının ardından Şimdi de Giresun sahiline dikilen palmiyelerin bir kısmı tamamen kururken bir kısmı da kurumak üzere.

             


Tropik iklimlerde yetişen ve Türkiye'de sadece sınırlı sayıda Akdeniz ikliminin egemen olduğu yerlerde yetiştirilebilen palmiyeler Karadeniz iklimine uyum sağlamayacağı için dikilmeden önce vatandaşların tepkisine neden olmasına rağmen anlamsız bir ısrarla dikilen palmiyeler Ordu ve Giresun'da önceden tahmin edildiği gibi kurudu.

           
Ordu'da sahil şeridine, Giresun'da ise sahilde Gemiler çekeği, Emniyet müdürlüğü önü ve Atapark"tan başlayarak FKB önüne doğru dikilen bütün palmiyelerin kuruması nedeniyle, yetkililerden palmiyelere ne kadar para verildiği,verilen bu paraların boşa gitmesine neden kayıtsız kalındığı konusunda kamuoyu açıklama bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.