Ordu emniyeti’ nden huzur toplantısı

Ordu emniyeti’ nden huzur toplantısı

Ordu Emniyet Müdürlüğü, şehrin sorunlarını değerlendirmek amacıyla düzenlediği huzur toplantısında mahalle muhtarları, esnaf ve daire müdürlerini dinledi.

Ordu Emniyet Müdürlüğü Polisevi toplantı salonunda yapılan İl Emniyet Müdür Vekili Olcay Tosun ile şube müdürlerinin hazır bulunduğu huzur toplantısına çok sayıda mahalle muhtarı, daire müdürleri, kahvehane ve internet kafe işletmecileri katıldı.

Davetlilere Ordu Emniyet Müdürlüğü'nün "Ceza Yeme, Fındık Ye" kampanyası kapsamında hazırladığı fındıkların ikram edildiği huzur toplantısı, Emniyet Müdürü Olcay Tosun'un konuşmasıyla başladı. Olcay Tosun, yaklaşmakta olan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı ile şehirde 'Mayıs Yedisi' olarak bilinen 20 Mayıs şenliklerinde alınacak önlemleri, şehrin sorunları ve çözüm önerileri konusun da görüşlerini belirtti.

Göreve geldiklerinden itibaren okul önlerindeki güvenlik uygulamaları, trafik kazaları, asayiş ve suç önleyici çalışmalar hakkında detaylı bilgiler veren Ordu Emniyet Müdürü Tosun, daha sonra katılımcıların sorunlarını dinledi. Tüm katılımcıların sorularını ve çözüm önerilerini dikkatlice dinleyen Olcay Tosun, sürekli not aldı ve gerekli şube müdürlerine konuyla ilgilenmeleri yönünde talimat verdi.

Konuşmasının son bölümünde ilginç bir istatistiğe yer veren Ordu Emniyet Müdürü Olcay Tosun, "Biz her zaman önleyici hizmetlerin yapılmasından yanayız. Suç ve olaylar olmadan önlenerek vatandaşımızın huzurun kaçmaması için uğraş veriyoruz. Bu düşünceyle denetimlerimizi arttırıyoruz. Örneğin 2007 yılında yapılan tüm trafik denetimlerinin sayısına, 2008 yılının ilk üç ayında ulaştık" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.