Ordu da kaza ;6 yaralı

Ordu da kaza ;6 yaralı

Ordu da meydana gelen kazada önünde giden kamyona arkadan çarpan minibüsteki 6 kişi yaralandı

ORDU'da, önünde giden kamyona arkadan çarpan minibüsteki 6 kişi yaralandı. Kazada hafif yaralanan 68 yaşındaki Menekşe Gülmez, yaralanan 5 akrabasını bırakarak, minibüsten kaçan keçilerin peşinden koştu.

Menekşe Gülmez, 2 keçisini trafik ışıklarının direğine bağladıktan sonra ambulansla hastaneye götürüldü.

Kaza, dün saat 22.30 sıralarında, Ordu- Giresun karayolunda meydana geldi. Kocaeli'den Giresun'un Bulancak İlçesi'ne giden 42 yaşındaki Ahmet Gedik yönetimindeki 28 M 54 minibüs, önünde seyreden Şakir Uçunsoylu yönetemindeki 52 K 1373 plakalı kamyona arkadan çarptı.

Kazada minibüsün ön tarafında bulunan Neşet Gülmez ile eşi 69 yaşındaki Şahide Gülmez sıkıştı. Olay yerine gelen 112 ekipleri sıkaşan çifte ilk müdahaleyi yaparken, itfaiye ve çevredekiler de çalışmalara katıldı. Yaklaşık 1 saatlik çabadan sonra Gülmez çifti sıkıştıkları yerden kurtarıldı.

Ağır yaralanan Neşet Gülmez ve eşi Şahide ile birlikte minibüste bulunan diğer yaralılar 60 yaşındaki Cemil Güvercin, 42 yaşındaki Ahmet Gedik ve 39 yaşındaki Mehmet Gedik ambulanslarla Ordu Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı.

"KEÇİLERİNİ BULUP ÖYLE GİTTİ"

Hafif yaralanan 112 ekipleri tarafından sedyeyle ambulansa taşınmak istenen Menekşe Gülmez, yaralı akrabalarını bırakıp minibüsün arka tarafından bulunan keçilerini aramaya başladı.

İki keçiden birinin kırılan camdan kaçtığını farkeden Menekşe Gülmez onu ararken, çevredekiler de yardım etti. Bir süre sonra bulunan bu keçi ile minibüsteki keçiyi yol kenarındaki trafik ışıklarının direğine bağlayan Menekşe Gülmez, onları sevip okşadıktan sonra ambulansla hastaneye gitti. Keçiler kazayı duyan ve olay yerine gelen akrabalarına teslim edilirken yaralanan 6 kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.