Ne de olsa seneye seçim var

Ne de olsa seneye seçim var

Belediye Başkanı Seyit Torun, seçildikten 4 yıl sonra Cumhuriyet Mahallesinin hatırladı. Cumhuriyet Mahallesi'nin sorunlarını çözemeyeceğini bile bile aşağıda açıklamaları yapması abestle iştigal değilde nedir.


Belediye Başkanı Seyit Torun, seçildikten 4 yıl sonra Cumhuriyet Mahallesinin hatırladı.

   Cumhuriyet Mahallesi'nin sorunlarını çözemeyeceğini bile bile aşağıda açıklamaları yapması abestle iştigal değilde nedir.
İhlas Haber Ajansına açıklama yapan Torun'un açıklamasını aynen yayınlıyoruz.

"Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, Ordu Üniversitesi'nin de(ODÜ) bulunduğu ve yüz ölçümü olarak ilin en büyük mahalleri arasında yer alan Cumhuriyet Mahallesi'nin 2008 yılında alt yapı sorununun çözüleceğini söyledi.

   Belediye Başkanı Seyit Torun, Cumhuriyet Mahallesi Ordu'nun en önemli gelişme alanlarından bir tanesi olduğunu hatırlatarak, söz konusu mahallenin dağınık bir yerleşim alanına sahip olmasından dolayı bu güne kadar hizmet noktasında ihmal edildiğini ifade etti. Normalinde 2 yıl önce bitmesi gereken alt yapı çalışmalarının bölgede yaşanan bazı hukuki sorunlardan dolayı bitme aşamasına yeni geldiğini dile getiren Torun,"Cumhuriyet Mahallesi'nin en önemli problemi olan alt yapı sorununun yüzde 55'ini tamamladık. Yüzde 40'ını da bu yıl içersinde tamamlayıp kanalizasyon olarak yüzde 95'ini bitirmiş olacağız" dedi.
ODÜ Cumhuriyet Kampusu'nun da bölgeyi çok daha bir önem kazandırdığını ve gelişimine katkıda bulunacağını kaydeden Başkan Torun, "Cumhuriyet Mahallesi'nin hak ettiği ve geri kalmışlığına son vermiş olacağız.

  Muhtar evi projesi paralelinde bir su tahsilat merkezi ve şubesinin yanı sıra belediye hizmetlerinin sürdürülmesiyle ilgili bir eş güdüm binası oluşturacağız. Buradaki yaşayan vatandaşlarımız şehir merkezine gelmeden belli ihtiyaçlarını karşılayabilecek. Tabi bunlar uzun süren çalışmalar. Alt yapı çalışmalarının gecikmesinden dolayı bazı hizmetleri geciktirmek zorunda kaldık ama bunu en kısa zamanda telafi edeceğiz.

  İnanıyorum ki önümüzdeki günlerde Cumhuriyet Mahallesi Ordu'nun en güzide ve en gelişmiş mahallelerinden olacak" diye konuştu.

"KÖYLÜKTEN ÇIKACAK"
Nisan ayının sonunda deneme amaçlı pazaryeri kurulacağını müjdeleyen Torun, "Mayıs ayının başında kurulacak pazarın işlevliğine göre diğer tesisleri yapacağız. Pazarın alışkanlık ve gelişmişliğine göre hemen parkesini döşeyecek ve çevresini oluşturacağız" şeklinde konuştu.
Alt yapı çalışmaları bittiğinde hiç vakit kaybetmeden üst yapı çalışmalarına geçileceğini, ayrıca bölgenin cazibe merkezi haline geleceğini belirten Torun, şöyle devam etti: "Alt yapı çalışmalarına paralel olarak yağmur suyu hatlarını yapacağız.

  Yolların standart ve konforunu arttıracağız. Bunlar geldiğinden sonra orada önemli bir eksiklik tamamlanmış olacak. Bunlara bağlı olarak bölgenin gelişliği ve güzelliği artacak. Mahallemizde otel alanı da var. Orayla ilgilenen yatırımcılar var.

  Umuyorum ki 5 yıldızlı bir otel yapılırsa mutlak çevresine çok ciddi yansımaları olacak. Artık Cumhuriyet Mahallesi'nin köy görüntüsünden çıkması lazım."

  Başkan Torun, anlaşılan ya Cumhuriyet Mahallesi'nin yerini bilmiyor ya da gözümüzün içine baka baka " inanıyorum ki önümüzdeki günlerde, Cumhuriyet Mahallesi Ordu'nun en güzide ve en gelişmiş mahallelerinden biri olacak" diyor.

Ordu Kent Gazatesi olarak zamanında demiştik, borç günü ile seçim günü çabuk gelir diye.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.