MADALYAYI CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI FUAT OKTAY TAKDİM ETTİ

MADALYAYI CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI FUAT OKTAY TAKDİM ETTİ

Cumhurbaşkanlığı tarafından 6 Şubat depremlerinde fedakârlık gösteren yerli ve yabancı arama kurtarma ekipleri için “Devlet Üstün Fedakârlık Madalyası ve Nişanı Tevcih Töreni” Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapıldı. Törene, Cumhurbaşkanı Rec

OBB ARAMA KURTARMA EKİBİNE DEVLET ÜSTÜN FEDAKÂRLIK MADALYASI

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde fedakârlık gösteren yerli ve yabancı arama kurtarma ekiplerine yönelik “Devlet Üstün Fedakârlık Madalyası ve Nişanı Tevcih Töreni” düzenlendi.

Cumhurbaşkanlığı tarafından 6 Şubat depremlerinde fedakârlık gösteren yerli ve yabancı arama kurtarma ekipleri için “Devlet Üstün Fedakârlık Madalyası ve Nişanı Tevcih Töreni” Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapıldı. Törene, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerli ve yabancı arama kurtarma ekipleri ve çok sayıda davetli katıldı.

img-6160.jpeg

MADALYAYI CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI FUAT OKTAY TAKDİM ETTİ

Törende, deprem bölgelerinde arama kurtarma faaliyeti yapan 218'i Türk, 116'sı yabancı 334 kişi Devlet Üstün Fedakârlık Madalyası ve Nişanı tevcihine layık görüldü. Depremin ilk anından bu yana bölgede etkin bir rol oynayan Ordu Büyükşehir Belediyesi Arama ve Kurtarma ekibi adına Devlet Üstün Fedakârlık Madalyası ve Nişanı’nı Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Yusuf Çınkıl, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın elinden aldı.

Öte yandan deprem afetinde görev yapan tüm arama kurtarma personeline ise madalyaları kendi illerinde Valiler tarafından verilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.