Kurtul sokak parke taşları yenileniyor

Kurtul sokak parke taşları yenileniyor

Ordu'nun en eski mahallerinden Aziziye Mahallesi Kurtuluş Sokak'a yeni parke taşları döşeniyor. Yağmur ve kar yağışlarında zemindeki taşlardan dolayı kayganlaşan yolda vatandaşlar yürümekte zorluk ...

Ordu'nun en eski mahallerinden Aziziye Mahallesi Kurtuluş Sokak'a yeni parke taşları döşeniyor.

   Yağmur ve kar yağışlarında zemindeki taşlardan dolayı kayganlaşan yolda vatandaşlar yürümekte zorluk çekiyor ve 15 dakika daha uzun süren bir başka yolu kullanmak zorunda kalıyor.
 

 Ordu Belediye Başkan Yardımcısı Birol Yılmaz, 2008 yılı içerisinde söz konusu sokakla ilgili mahalle sakinlerine müjdeli haber verdi. Yılmaz, Kurtuluş Sokak'taki mağduriyetin müteahhitten kaynaklandığını belirterek, "Kurtuluş Sokak, 2007 yılı içerisinde prefabrik beton parke yol yapım ihalelerinde bir grup iş arasından çıkmış bir yoldur.

  Bu sokağın yapımı müteahhitten kaynaklanan bir takım sıkıntılardan bu ana kadar gerçekleşmedi. Fakat geçen yıldan 2008 sarktığı için bu yıl ki programda yapılacak yolların en başında gelmektedir. Havaların da uygun olmasıyla Kurtuluş Sokak'ın yapımını en kısa zamanda tamamlayacağız. Gecikmeden dolayı vatandaşlarımızdan özür dileriz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.