Kumru'daki ölümlerin nedeni baz istasyonu mu?!

Kumru'daki ölümlerin nedeni baz istasyonu mu?!

Kumru'nun Kadıncık Köyü, Saraytepe Mahallesinde kurulu olan 3 baz istasyonundan yayılan radyasyonların, son 10 yıl içinde 3 kişinin ölümüne yolaçtığı ve tüm mahallede de her evde ....

Kumru'nun Kadıncık Köyü, Saraytepe Mahallesinde kurulu olan 3 baz istasyonundan yayılan radyasyonların, son 10 yıl içinde 3 kişinin ölümüne yolaçtığı ve tüm mahallede de her evde tanımlanamayan hastalıkların başgösterdiği ileri sürüldü.

Baz istasyonuna yaklaşık 1 km yakınında bulunun tüm ailelerde kanser, MS, Et Yiyen olarak tanımlanan hastalıkların yanı sıra, hipertansiyon ve böbrek yetmezliği rahatsızlıkları da başgösterdi.

BAZ KURULMADAN ÖNCE HİÇ BİR RAHATSIZLIK YOKTU

Baz istasyonlarının zararlarına dikkat çeken köylüler, 62 seneden bu yana hiç görmedikleri hastalıklarla karşı karşıya olduklarını belirterek, "baz İstasyonu kurulmadan önce ne kanser, ne et yiyen ne de, böbrekle ilgili bir rahatsızlık çektiklerini" ifade ettiler.

BÖLGEDE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ

Bu arada, baz istasyonunun kurulmasından sonra mevye ve sebzelerde şekil bozuklukları ve ağaçların bir yönünde de sarar ma başladığına dikkat çeken köylüler, bölgede Karga ve Kartal türü hiç bir uçucunun da uçmadığını söylediler.

Kumrutv

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.