Kooperatif başkanlarına eğitim

Kooperatif başkanlarına eğitim

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği (TESKOMB) Genel Başkanı Selahattin Hünü, birlik ve kooperatif birliği başkanlarının eğitileceğini belirterek eğitimin...

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği (TESKOMB) Genel Başkanı Selahattin Hünü, birlik ve kooperatif birliği başkanlarının eğitileceğini belirterek eğitimin ardından hata yapanı affetmeyeceğini dile getirdi.

              

  Samsun-Sinop İlleri Esnaf ve Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği Genel Kurulu yapıldı. Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Toplanı Salonu'nda yapılan genel kurula TESKOMB Genel Başkan Selahattin Hünü, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, Samsun Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Ahmet Aslan, Ordu Bölge Birliği Başkanı Yüksel Kaya, Halk Bankası temsilcileri ile çeşitli il ve ilçelerin birlik başkanları da katıldı. Birlik ve kooperatif başkanlarının eğitileceğini söyleyen
TESKOMB Genel Başkanı Selahattin Hünü, "Eğitim 1 ay sürecek. Eğitimin ardından bu kadar sakin konuşmayacağım. Eğitimde sizlere gereken ne varsa öğretilecek.

  Hata yapana hiçbir şekilde acımayacağım" dedi. Merkez Birliği'nden geçtiğimiz günlerde ilk defa bir bölgeye teftiş kurulundan denetleme görevlilerinin gönderildiğini hatırlatan Genel Başkan Hünü, "Bölgedeki 18 kooperatiften 15'i çalışmıyor. Başkanlardan kim almış paraları, kimlere vermiş, araştırmasını ve eğitimini yapacağız.

  Hata yapanı ise affetmeyeceğim. Kimse kusura bakmasın. Denetlemeye yapılan yerlerde kooperatif paralarının yüzde 90'ının başkanların babasında, ablasında, akrabasına olduğunu görüyoruz. Bu böyle olmaz" diye konuştu.
Aldatma devrinin bittiğinin kaydeden Hünü, Türkiye'de güzel işler yapmak gerektiğini vurgulayarak kendisinin bir dönem daha başkan seçilmesi halinde sistemi tamamen değiştirerek sevgiye saygıya dayalı işleyiş kazandırmak istediğinin altını çizdi.


Samsun-Sinop İlleri Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Bölge Birliği Başkanlığı'nın tek liste ile yapılan genel kurulunu Metin Genççakır kazanarak yeniden başkanlığa seçildi. Genel kurulun ardından Samsun-Sinop İlleri Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Bölge Birliği Başkanı Metin Genççakır, TESKOMB Genel Başkanı Selahattin Hünü'ye Atatürk heykeli, şapka ve Çarşamba ayakkabısı hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.