Kömürün miktarı belli ya kalitesi ?

Kömürün miktarı belli ya kalitesi ?

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ordu Milletvekili Enver Yılmaz, kış mevsimi için Ordu'da 47 bin 568 aileye 35 bin ton kömür dağıtıldığını açıkladı.

 " Köpeksiz köyde deyneksiz gezmek " Bu atasözümüz bu günlerde Enver Yılmaz için geçerli olmaya başladı...

Ordu Medyası Müteahhit Medyası olmaya başladıkca Halka karşı açıkça "aptalsınız" diyemeyenler aptalları kandırır biçimde demeçler vermeye devam ediyorlar..

Bunlardan biride Millet vekilimiz Enver Yılmaz...

Sayın yılmaz Sosyal Devlet derken galiba yemek sonrası hazımsızlık esnasında bu tür sözler söylüyor..

Yoksa normal zamanda söylenecek söz "sosyal devlet" değil.                       ( ORDUKENT)

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ordu Milletvekili Enver Yılmaz, bu kış mevsimi için Ordu'da 47 bin 568 aileye 35 bin ton kömür dağıtıldığını açıkladı.
Enver Yılmaz: Dar gelirli vatandaşların kışlık yakacak ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla 2003 yılından bu yana uygulamaya koydukları kömür dağıtım miktarının her geçen yıl arttığını, bunun yadırganmaması gerektiğini söyledi. 2002 yılında iktidara geldiklerinde halkı oksijen çadırında bulduklarını ve bunu hızla düzeltme yoluna gittiklerini söyledi.

 Yılmaz, "2005 yılında 56 bin aileye 36 bin ton, 2006 yılında 50 bin aileye 32 bin ton ve 2007 yılında 47 bin aileye 35 bin tonu aşkın kömür yardımı yapıldı. En çok kömür yardımı merkez ilçeye yapıldı. Burada 12 bin aileye 12 bin ton kömür yardımı gerçekleştirilirken diğer ilçelerde bin ile 4 bin arasındaki aile arasında 500 tondan 3 bin tona kadar yardım yapıldı" dedi.  Enver Yılmaz kömür dağıtımı hakkında bilgi verirken dağıtılan kömürün kalitesinden ve hava kirliliğine yol açıp açmayacağı konusunda her hangi bir açıklamada bulunmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum