Kızılay ve hakemlerden kan bağışı

Kızılay ve hakemlerden kan bağışı

Türk Kızılayı Ordu Kan İstasyonu ve Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Ordu Şubesi tarafından ortaklaşa kan bağış kampanyası düzenleniyor.

 Toplumsal bir amaca hizmet etmek ve katkıda bulunmak için Türk Kızılayı Ordu Kan İstasyonu ve Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Ordu Şubesi tarafından ortaklaşa kan bağış kampanyası düzenleniyor.

28 Ocak 2008 Pazartesi günü saat 16.00"da dernek hizmet binasında gerçekleştirilecek olan kan bağışı kampanyası çerçevesinde, Ordu ilinde görev yapan hakem ve gözlemcilerimiz kan bağışında bulunacaklar.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Ordu Şubesi'nden; Hakem ve gözlemcilerimizin yoğun ilgi gösterdiği kan bağışı kampanyası ile hakem camiası olarak ülke sporuna hizmet etmenin yanında toplumsal görev ve sorumluluklarımızı da yerine getirmenin gururunu yaşamış olacağız.

Bundan böyle de camiamız mensuplarıyla birlikte toplumsal dayanışmanın ve yardımlaşmanın en güzel örneklerini sergilemeye ve camia olarak toplumumuza ve insanlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.

Bu anlamlı kampanyaya katılma arzusu ve isteğinde bulunarak kampanyanın gerçekleşmesine vesile olan tüm camiamız mensuplarına, Şube Yönetim Kurulu olarak teşekkür ederiz denildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.