Kızılay Cumartesi kan toplayacak

Kızılay Cumartesi kan toplayacak

Türk Kızılayı kadın kolları ile İpragazın ortaklaşa hayata geçirdiği ‘ KAN KARDEŞİYİZ’ Projesi çerçevesinde Türkiye’nin ilk mahalli yapım Kan Bağış ...

Türk Kızılayı kadın kolları ile İpragazın ortaklaşa hayata geçirdiği " KAN KARDEŞİYİZ" Projesi çerçevesinde Türkiye"nin ilk mahalli yapım Kan Bağış Otobüsü 10 Mayıs 2008 Cumartesi günü Ordu Belediyesi karşısında otoparkta Kan Bağışı organizasyonu düzenleyecek.

 Türkiye Kızılay  Derneği Ordu Şube Başkanı İlhan Sağsen konuyla ilgili "Ülkemizin Kan ihtiyacının büyük bir bölümünü karşılayan Türk Kızılayı bir ilke daha imza atarak ülkemizin ilk mahalli yapım Kan Bağış Otobüsünü hizmete sokmuştur.

Kan Bağış Otobüsünde 4 kişinin aynı anda kan bağışında bulunabileceği 4 yataklı bir bölüm, alınan kanların işlemlerinin yapılacağı bir bölüm, doktor, hemşire bölümü ve bağışcılara ikram yapılan 5 ayrı bölümden oluşmaktadır.

"KAN KARDEŞİYİZ" projesi çerçevesinde 10 Mayıs 2008 Cumartesi günü saat 10:00 da başlayacak organizasyonumuza duyarlı ordu halkımız davetlidir"
dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.