KESK ve DİSK 29 Kasım’a hazırlanıyor

KESK ve DİSK 29 Kasım’a hazırlanıyor

KESK ve DİSK 29 Kasım'da krize karşı Ankara'da yapılacak olan mitinge hazırlanmaya devam ediyor.

KESK ve DİSK 29 Kasım'da krize karşı Ankara'da yapılacak olan mitinge hazırlanmaya devam ediyor. Bu çerçevede 25 Kasım'da çok sayıda tanıdık simanın da katılacağı bir toplantı yapılacak.

Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) ve Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) "Krizin Bedelini Ödemeyeceğiz" çağrısıyla 29 Kasım Cumartesi günü Ankara"da yapılacak olan mitinge hazırlanıyor.

İşsizliğe, yoksulluğa ve zamlara karşı yapılacak olan mitinge hazırlık çerçevesinde 25 Kasım Salı günü saat 12.30"da bir basın toplantısı gerçekleştirilecek.

Mitingin amaç, kapsam ve öneminin vurgulanacağı basın toplantısına emek örgütlerinin başkanlarının yanı sıra pek çok tanıdık aydın ve sanatçı da katılacak.

Toplantıya katılacak olanların tam listesi şöyle: Süleyman Çelebi (DİSK Genel Başkanı), Sami Evren (KESK Genel Başkanı), Gencay Gürsoy (TTB Merkez Konseyi Başkanı), Rıdvan Akar, İlkay Akkaya, Memet Ali Alabora, Ergin Cinmen, Murat Çelikkan, Yasemin Göksu, Mehmet Güleryüz, Kerem Kabadayı, Osman Kavala, Rauf Kösemen, Jülide Kural, Feryal Öney, Taner Öngür, Yıldız Ramazanoğlu, Zeynep Tanbay, Mebuse Tekay, Harun Tekin, Ece Temelkuran, Melek Ulagay, Serap Yağız, Tahsin Yeşildere, Vedat Yıldırım.

(Sendika.org)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.