Kene kabusu bitmek bilmiyor!

Kene kabusu bitmek bilmiyor!

Tüm Türkiye'de kene kabusu bitmiyor. Bu sefer de Tokat, Çorum, Samsun ve Sivas'ta kene tarafından ısırılan dört kişi hayatlarını kaybetti.

Tüm Türkiye'de kene kabusu bitmiyor. Bu sefer de Tokat, Çorum, Samsun ve Sivas'ta kene tarafından ısırılan dört kişi hayatlarını kaybetti.

Türkiye'nin kene kabusu bir türlü bitmiyor. Özellikle İstanbullu piknikçilerin başbelası olan kene, bugün de 2 can aldı. Samsun ve Sivas'ta iki kişi kene ısırması yüzünden hayatını kaybetti.

Çorum'un Alaca ilçesine bağlı Küçükhırka köyünde çobanlık yaptığı sırada kene tarafından ısırılan ve götürüldüğü tedavi merkezinden OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edilen Osman Cenik (42), müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Tokat'ta bir kişi keneden öldü

Tokat'ta yaklaşık 3 gün önce meydana gelen KKKA hastalığından ölüm yaşanan Zile'nin Evrenköy beldesinde ikinci ölüm vakası yaşandı.

Evrenköy'de oturan 5 çocuk babası 70 yaşındaki Mahmut Büyüközkara ve eşi Hayriye Büyüközkara'yı kene ısırdı. İddiaya göre, eşini Zile Devlet Hastanesi'ne götüren Büyüközkara, kasık bölgesine yapışan keneyi utandığı için söylemedi.

Hayriye Büyüközkara Tokat Dr. Cevdet Aykan Devlet Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alınırken, aniden fenalaşan Mahmut Büyüközkara, Tokat'tan Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Büyüközkara, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.


Öte yandan, Zile'ye bağlı Evrenköy beldesinde 4 gün önce de 3 çocuk annesi 47 yaşındaki Döndü Soydan hayatını kaybetmişti

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.